Лінді Преісс – мешканка містечка Коньєрс, штат Джорджія, США. Вона вирішила зробити вдома генеральне прибирання і нарешті дісталася до шафи, в яку ніхто не заглядав багато років.

Всі старі речі жінка не викинула, а віднесла в Goodwill. Це організація, в яку люди приносять різні непотрібні речі. Співробітники продають їх, а виручені гроші віддають на благодійність. Ліндсі пишалася, що змогла допомогти нужденним.

Її гордість зникла, коли додому повернувся її син Девон. Виявилося, що серед непотрібного мотлоху була дуже важлива річ для хлопця – чашка для кави, на якій зображений Міккі Маус. Кружка стояла в шафі вже 15 років. Вона багато значила для Девона не тому, що зберігає спогади з дитинства. Буквально кілька днів тому він поклав в чашку свої заощадження – круглу суму, яку отримав від продажу свого автомобіля. Лінді разом з чашкою позбулася 6.5 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Девон продав авто в неділю, в цей день всі банки закриті. Покласти кошти на рахунок він не міг, тому вирішив поки покласти їх у чашку. Він як раз переїздив в нову квартиру і не хотів возити таку суму з собою. Він був упевнений, що в дитячому гуртку його гроші будуть в безпеці.

Коли мама сказала, що віддала її на барахолку, хлопець вирішив, що вона жартує, але зрозумів, що це не так. Ліндсі зв'язалася з Goodwill в надії на те, що чашку ще не продали. На жаль, це було не так. Жінка вирішила, що здаватися не можна.

Вона написала на своїй сторінці у Facebook пост з проханням повернути гроші з чашки за винагороду. Вона зізналася, що відчуває себе жахливою матір'ю з-за цього.

"Я просто в жахливому стані, як і ми всі. Мій син дуже важко працював, для нас це суттєва втрата, і вона відіб'ється на всій родині. Ми будемо дуже вдячні, якщо нові власники чашки повернуть нам гроші. Сподіваюся, вони вчинять правильно".

Жінка вірить у те, що кухоль і заощадження її сина потрапили до чесних і розуміючих людей.

"Знай.uа" вже писав: дівчина хотіла покінчити з життям через зовнішність, але щось її зупинило

А також: 49-річна жінка збирається вийти заміж за пухову ковдру

Нагадаємо, американський бездомний хотів знайти трохи хліба, а виявив 17 тисяч доларів