Мешканка Якутії блогер з нікнеймом Marinakrdj розповіла зворушливу історію, яка сталася з нею після переїзду в Санкт-Петербург. У дівчини почалися проблеми з зовнішнім виглядом — акне, зайва вага, - які разом спровокували депресію.

Дівчина вже була готова звести рахунки з життям, але в якийсь момент зрозуміла, що не буває безвихідних ситуацій. Марина зрозуміла, що час з цим покінчити і в червні 2018 року взялася за себе.

Ось так виглядала блогер, коли досягла піку і вирішила почати лікувати свою шкіру.

Її історія підтверджує, що зі своїми комплексами можна і потрібно боротися, навіть якщо вони — твій зовнішній вигляд. І судячи з результату, всі її старання були не марні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як пише дівчина, депресія її ще не покинула, однак після поліпшення її зовнішності вона не відчуває перешкод, і готова подолати і цю проблему.

У своєму пості Марина детально розписала, як впоралася зі своїми негараздами. Вона зазначила, що обов'язково потрібно звертатися до лікарів і дерматологів, які могли б викорінити проблему зсередини.

Для початку дівчина повернулася у своє рідне місто Якутськ. Там вона знайшла грамотного лікаря, який почав довгу роботу над її шкірою. Після медичного дослідження з'ясувалося, що проблеми полягали в крові дівчини, через що і постраждала шкіра обличчя.

Після тривалого лікування (6 місяців) дівчина змогла показати перші результати. У своєму відео Марина розповідає, як вона виглядала на початку шляху і що має зараз.

Як стверджує дівчина, в якийсь момент її навіть почали відвідувати погані думки. Однак віра в себе і мотивація поліпшити себе і здоров'я допомогли їй подолати проблеми.

"Чотири місяці тому записала прощальне відео для рідних. Не знаю, що зупинило мене, ніби вважала себе слабкою для такого рішення. Я рада, ні, я дуже рада (!), що зупинилася, бо була трішки сильніше, ніж думала на той момент. Слабкі вмирають)"

Марина знову увійшла в ритм і вже щосили займається своєю улюбленою справою — танцями.

І ось такі фотографії зараз можна зустріти в її інстаграмі.

Нагадаємо, американка Лоріна Гутьєррес цілком собі щасливо жила зі своїм чоловіком Стівеном і трьома дітьми в Нью-Мексико, поки кілька місяців тому з нею не почало відбуватися щось дивне.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Китаї стався унікальний випадок. Лікарі витягли з жовчного міхура пацієнтки дві тисячі каменів. Це просто неймовірна кількість, враховуючи невеликі розміри самого органу.

Також "Знай.uа" писав, моторошна аномалія відняла у жінки можливість плакати, ніщо не зможе змусити її зронити сльозу. Іветт виявила у себе захворювання випадково. Вона раптом взагалі перестала плакати.