У Британії 49-річна художниця Паскаль Селліка з міста Ексетер збирається вийти заміж за власну пухову ковдру. Вона вирішила відмовитися від чоловіків. Про це повідомляє видання Metro.

Паскаль називає себе "грубим, ефектним ексгібіціоністом" і описує свою пухову ковдру як "найбільш близькі і надійні відносини", які вона коли-небудь мала.

"Ковдра завжди приходила мені на допомогу в потрібний момент, з нею чудово обійматися. Я його дуже люблю і хочу запросити людей стати свідками мого союзу з найкращим партнером у моєму житті", - стверджує жінка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Відомо, що урочиста церемонія відбудеться 10 лютого. Жінка прийде на неї в пухнастих капцях, нічній сорочці і домашньому халаті. Вбрання нареченого залишиться сюрпризом. Гостей запрошують приходити в піжамах і халатах. Крім того, можна взяти з собою плюшевих ведмедів і пляшки з теплою водою.

Зазначимо, це вже не перший випадок, коли людина збирається зв'язати себе узами шлюбу з предметом. Хтось одружується на привидах, на подушках або улюбленій їжі.

Наприклад, 22-річний житель Томська одружився на піці з місцевої піцерії. Приводом для весілля стало довгий самотність хлопця у той час як його друзі вже обзавелися своїми другими половинками.

У РАГСу шлюб не зареєстрували, проте це не завадило зіграти справжнЄ весілля. Подальша доля апетитноЇ нареченої залишилася невідома.

А ось мешканка Ірландії, яка вийшла заміж за пірата-примарУ на початку року, заявила, що розлучилася з коханим. На початку грудня 46-річна Аманда оголосила про кінець їх відносин і попередила людей про небезпеку такого роду зв'язків.

Аманда гОРОБЕЦЬ (Amanda Sparrow) з ірландського міста ДроЕда побралася зі своїм "коханим" на початку 2018 року. Вони зіграли весілля на човні в нейтральних водах, на церемонії був присутній медіум, який засвідчив згодУ нареченого, страченого У XVIII столітті.

Нагадаємо, 29-річна Мартіна Біг прославилася на всю Європу три роки тому, коли перетворила себе в живу Барбі з вісімнадцятим розміром грудей. Але і цього їй здалося мало. Після того, як телеканали збайдужіли до неї і перестали кликати на ток-шоу, Мартіна придумала новий трюк: вона вирішила стати чорношкірою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 61-річна наречена планує пошити весільну сукню з волосся померлої матері.

Також "Знай.uа" писав, для 71-річної жінки похорон сина закінчилися власним весіллям. На церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.