Весілля - перш за все, найбільш приємний і світлий момент у житті двох людей, які дійсно люблять один одного. День весілля для нареченої і нареченого стає особливим. Таке урочисте свято буває тільки один раз в житті. Однак, іноді в гонитві за ідеальним днем, людина не помічає своєї фанатичності.

Так курйозна витівка нареченої перед весіллям мало не зіпсувала свято. Про інцидент повідомила сама винуватиця торжества в соціальній мережі Facebook.

Однак її думку розкритикували в пух і прах в коментарях.

За даними ЗМІ, дівчина хвилювалася з приводу того, що блакитні очі її подруг будуть погано поєднуватися з лимонним кольором дрес-коду. Вона опублікувала на Facebook власну фотографію в лимонній сукні, вказавши, що до нього більше підійдуть карі очі, як у неї.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Я пропоную дозволити їм вибрати будь-який інший колір, навіть насичений янтарно-коричневий, як у мене (я не боюся бути в тіні!!)".

Наречена змусила своїх подруг надіти кольорові лінзи, щоб відповідати кольоровій гамі її весілля.

Юзери відзначили, що дівчина перегинає палицю, "адже не всі можуть носити лінзи, у когось вони викликають роздратування". Нареченій пояснили, що справа зовсім не в очах запрошених гостей, а у відтінку, який вона вибрала в якості основного для весілля. Яскраво-жовта сукня буде поєднуватися не зі всяким кольором.

Так, що створює образ нареченої? Як це не дивно, сама наречена. Її настрій в цей день: посмішка, сяючі очі, внутрішній світ. Саме це найголовніше. А зовсім не пишне плаття, помпезна зачіска, наштукатурене обличчя та інші атрибути сучасного весільного бізнесу.

Нагадаємо, мешканка штату Теннесі, США, по імені Альмеда Эррел прожила зі своїм коханим чоловіком 43 щасливих роки до його смерті. Коли жінці був 71 рік, помер її старший син. На похоронній церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчинок пожежного назвали найгіршою у світі пропозицією руки і серця.

Також "Знай.uа" писав, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.