Що робити, якщо ти не можеш справитися з домашнім завданням? Звичайно ж, дзвонити в поліцію. Саме цим і керувався 7-річний хлопчик, коли повернувся додому зі школи і сів за уроки.

Співробітники поліцейської дільниці американського містечка Лафайетт, штат Індіана, опублікували на офіційному акаунті в Twitter незвичайний аудіозапис. У пості сказано, що в кінці січня у відділення надійшов дивний дзвінок від 7-річного школяра.

"Наші диспетчери ніколи не знають, хто може їм подзвонити наступним. Вони компетентні і досвідчені, а тому правильно реагують на будь-які повідомлення – навіть про надзвичайні ситуації. Але вони ніколи не підозрювали, що їм доведеться допомагати комусь з виконанням домашнього завдання".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На записі чутно, як хлопчик скаржиться Антонії Бенді, офіцерові поліції, на важку долю школярів.

"У мене сьогодні був дуже важкий і поганий день. Я просто…Не знаю…Я просто подзвонив, щоб сказати це. Мені зіпсували день тонни домашньої роботи. Вона дуже складна".

Офіцер не насварила хлопчика за хибний виклик, вона запропонувала йому свою допомогу. Антонія попросила дитину прочитати їй приклад. Вона вирішила його разом з юним співрозмовником. Жінка не просто дала школяреві правильну відповідь, але і пояснила, як до нього прийти.

У кінці розмови хлопчик подякував офіцера за допомогу і попросив вибачення за те, що потурбував. Бенді сказала, що він може звертатися в поліцію, коли це буде необхідно. Вона і її колеги завжди на місці, щоб допомагати іншим людям.

Працівники департаменту і користувачі мережі відзначили чуйність офіцера в соціальних мережах. Вони також порекомендували і дорослим, і маленьким жителям країни не турбувати поліцію по дрібницях.

Цей випадок повернув поверну в людство, а, зокрема, у правоохоронців.

"Знай.uа" вже писав про те, що 9-річного хлопчика обурила поведінка Санти, і він поскаржився на нього в поліцію

А також про те, чому дітям потрібно читати книги

Нагадаємо: як підвищити успішність дитини в школі