У буддизмі існує теорія, що наша душа може народитися 9 разів: рівно стільки вона з'являється на землі в людському вигляді. Характеристикою чергового втілення є Мева (в перекладі - мітка або родимка).

Мева показує, скільки разів ви вже з'являлися в цьому світі, яка карма вас чекає і, звичайно, скільки життів у вас ще залишилося. Щоб визначити вашу Меву, погляньте на цю таблицю. Поруч з вашим роком народження і зазначений номер вашого життя.

Мева 1

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Неспокійний характер оптиміста, здатність пристосовуватися до ситуації і швидко її змінити. У таких людях живе дитина в серці, непосидюча і схильна до алкогольної, чи наркотичної залежності.

Здоров'я далеко від ідеалу. Часто проблема з нижньою частиною тіла (нирки, сечовий міхур, матка, геніталії). Схильність до різких перепадів настрою і депресій, гостро потребує любові. Діяльність може бути пов'язана з водою.

Мева 2

Доброзичлива людина, зовсім не агресивна, але безініціативна. Інколи може приділяти зайву увагу дрібницям. Гарний актор, але не лідер. Найкращий вік - 45-47 років. Ласунка, статура сите. Серед кармічних захворювань числяться хвороби спини, шкіри, кишечника, крові. У відносинах дуже уважний до партнера. Більше керується почуттями, а не думками. Достаток не низький і не високий. Професія пов'язана з громадськістю, людьми, природою або фермерством.

Мева 3

Рано дорослішає, характер незалежний, завжди молодий і оптимістичний. Позитивний, але дуже впертий, важко мириться з обставинами. Найкращий віковий період - від 34 до 38 років. Схильний до залежностей, особливо наркотиків. Якщо вплутується в цю звичку, то це назавжди. Як роботи ідеальні ті сфери, де можливо самовираження: вчитель, оратор, письменник, музикант.

Мева 4

За природою вразливий і дуже добрий. Ідеальний вік - до 38 років, висока ймовірність зараження різними захворюваннями. Слабка дихальна система і кишечник. У жінок цієї карми часто проблеми зі статевими органами.

Зовні красиві люди. Гроші та інші матеріальні блага не затримуються, найбільш сприятливі - організація свят, зв'язки з громадськістю.

Мева 5

Цілеспрямовані, але ледачі. Складний вік настає в 42 роки. Максимально розвинений інстинкт самозбереження. Схильність до пухлин, лихоманок, гіпертонії, проблем з кишечником і кров'ю. Висока потреба в любові. Схильність до домінування. Удача - не окремий супутник, але швидко відходить від втрат. Схильність до азартних ігор, через що може втратити все. Керівна посада найкраща для цієї людини.

Мева 6

Добре розвинена інтуїція, лідер і новатор. Завжди ставить високі цілі і з упевненістю йде до них. Хороший вік - 40 років. Швидко перевтомлюватися, можливі нервові зриви. Часто болить голова. Проблема з легкими, кістками і серцем. Удача - нечасто гостює. З нього виходить хороший торговець, учитель, оратор і проповідник.

Мева 7

Вміє переконувати людей і говорити на публіку. Відмінний маніпулятор. Ображається і злиться, коли на нього не звертають увагу. Життя стабілізується після 40 років. Поодинці не може досягти бажаного, так як не вистачає наполегливості, можуть бути проблеми з нервами, статевими органами, нирками, шлунком. Відмінний юрист або фінансист.

Мева 8

За вдачею - вовк з високою самооцінкою. Тіло велике і здорове. Можливий атеросклероз, іпохондрія, проблеми з хребтом і нервами. Нерозбірливий в зв'язках, але заспокоюється, коли створює сім'ю. Досягає успіху досить рано, дуже залежимо від грошей. В роботі вибирає стабільність і надійність.

Мева 9

Занадто імпульсивні, критикують все довкола, зневажаючи матеріальні блага, ідеалісти, бувають хвороби серця, очей, нервів, безсоння.

Вміють зваблювати з першого погляду. Удача невелика. Грошей не багато і не мало. Потребує коштів, але мало наполегливості. Часто займається в сфері дипломатії, акторського мистецтва, мистецтв.

Дивіться: як дата народження впливає на наше життя

Нагадаємо, астрологи знайшли ідеальну пару за знаком Зодіаку. Як повідомляв портал "Знай.ua", розсекречено потужний даоський ритуал, який врятує людство від проблем. Також "Знай.ua" писав, відкрилися невідомі раніше факти про День Святого Валентина.