Часто люди в парі конфліктують і не розуміють одне одого. Інші ж навпаки ніби розуміють одне одного з півслова. При цьому ніхто точно не знає, чи закохані зможуть зберегти теплі стосунки протягом всього життя. Однак ми підготували для вас 7 ознак того, що ви зі своїм партнером залишитеся разом назавжди.

Постійний контакт

Мова не йде про багатогодинні телефонні розмови чи смс протягом всього дня. Це щось більш природне і справжнє: коли у тебе щось відбувається, то перше, що тобі хочеться зробити - це поділитися цим з найближчою людиною. Щоб розповісти про свої успіхи та невдачі, щоб трохи поскаржитися і знати, що тебе пошкодують або щоб розвеселити його. Навіть просто почути його голос.

Ви смієтеся з однакових жартів

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Гумор - це те, що може дуже міцно об'єднати людей. Спільні жарти рятують стосунки від набридиливої рутини та підігрівають інтерес партнерів одне до одного.

Ви намагаєтеся проводити вільний час разом

Сучасний ритм життя надзвичайно швидкий та насичений. Іноді важко між роботою та іншими справами знайти час просто попити чаю разом з коханою людиною. Але якщо ви завжди намагаєтеся разом провести вечір чи вихідний, або ж просто поснідати вдвох, це гарний знак для ваших тривалих взаємин.

Ви говорите один одному приємні слова

Це можуть бути компліменти або ж слова підтримки, коли все валиться з рук. Важливим є те, що ви не даєте один одному забути про те, як ви дорогі й кохані.

Ви разом лягаєте спати

Доведено, що такі пари здоровішими і щасливішими інших. Ви швидше засинаєте, ваш сон глибокий і спокійний, а вранці ви відчуваєте себе бадьорими і відпочили. Крім того, це зближує: хто з нас не любить потонути в обіймах коханого і зануритися в солодкий сон?

Ви не боїтеся залишатися наодинці з собою

Міцні стосунки можуть побудувати впевнені та самодостатні люди. Потрібно навчитися проводити цікаво час і без свого партнера. Тоді зникне страх втратити його, а він водночас ще більше почне цінувати вас.

Ви зізнаєтеся одне одному в коханні

І робите це не тільки на початку відносин і, коли потрібно. Часто, коли ми звикаємо до цих слів, вони перестають багато для нас значить. Буває і так, що з часом на зміну словами "я люблю тебе" приходять інші види вираження ніжних почуттів: через жести, вчинки, погляди. Це свідчить про зрілі, справжні стосунки, однак не варто забувати про теплі слова на адресу один одного.

Нагадаємо, гороскоп ідеальних стосунків: які знаки Зодіаку подарують вам щастя.

Як повідомляв "Знай.ua", токсичні стосунки: якщо ваша половинка робить це, тікайте вже зараз.

Також "Знай.ua" писав, що Фреймут розповіла про поцілунок з Притулою.