В природі можна знайти безліч неймовірних істот, які начебто результат схрещування двох абсолютно різних видів. Так в Мексиці є тварина, дуже схоже на гібрид ящірки і хробака, і при першому погляді на нього, з'являється відчуття, що воно не закінчило еволюціонувати.

В топ Reddit вийшло відео з твариною з Мексики, яке виглядає дуже дивно, а для деяких користувачів мережі навіть лякаюче.

Як виявилося, побачити це створіння можна дуже рідко, і ніякої небезпеки для людини воно не представляє. А якщо ще й придивитися до його мордочки, то можна закохатися і захотіти прихистити його до себе додому.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ролик з незвичайною істотою вийшов в топ Reddit, і користувачі почали гадати, на що більше скидається щось дивне.

Деякі припустили, що це лише дитинча динозавра, який скоро перетворитися на гігантського монстра.

А інші порівняли його з сином Волан-де-Морта, і справді, дуже схоже на крестраж, який жив у Гаррі Поттері.

"Так це малюк T-Rex, дайте йому час просто"; "Це змія, яка не хоче визнавати, що вона змія. Вона ніби говорить: "Я ящірка, бачите? У мене є ноги! Так, вони допомагають мені пересуватися, дуже навіть зручно!"; "Впевнена, що це якесь страшне дитинча Волан-де-Морта".

Насправді це не хробак і не змія, не T-Rex і до Волан-де-Морта відношення не має. Це унікальний вид з красивою назвою айолот. У цих істот дійсно тільки дві ноги, а довжина тіла може досягати двадцяти з гаком сантиметрів.

Якщо побачите айолота, можете вважати, що вам пощастило. Більшу частину життя вони проводять у своїх норах під землею, через що в їх організмі бракує мелатоніну. Звідси і такий колір тіла. На поверхню ящірки вилазять тільки вночі або, подібно дощовим черв'якам, коли йде сильний дощ.

Айолоти харчуються головним чином мурахами і термітами, причому свою здобич вони затягують під землю і поїдають вже в своїх маленьких підземних печерках. Головна небезпека для айолотів — ті, на кого вони дуже схожі: змії.

Якщо їм вдається схопити ящірку за хвіст, вона може його скинути, але тільки один раз за все життя.

Нагадаємо, звичайний ліцей в глибинці перетворили в Хогвартс, вже готують магічні дипломи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чарівний пес на прізвисько Римус вивчив всі заклинання школи Хогвардс, господиня похвалилася чотириногим в мережі. Альбус Дамблдор їм би пишався.

Також "Знай.uа" писав, ким стали наші улюблені діти-актори з "Гаррі Поттера".