Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в сексуальному комплекті білизни, яка підкреслює соковиті форми моделі. Модель зображена на веранді будиночка, в якому, мабуть, живе. Квітко вигинається в різних позах, демонструючи силіконову красу. Її волосся розпущене, а на очах темні окуляри.

В підписі до фотографій Анастасія Квітко рекламує бренд білизни, в якому постала на фото. Немає на фото лише геолокаціі, так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, де відпочиває Настя. Тим не менш, публікація Квітко не залишилася без уваги фоловерів, вони заходилися писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Чудова Анастасія!", "Ти дійсно гаряча", "Так чудово", "Добре, але ти повинна бути голою", "Які гарні сідниці", "Які груди", "Гарна скриня", "Ти супер, мила любов", "Витончена", "Прекрасне бікіні і сексуальне тіло, моя люба", "Ти прекрасна, я люблю тебе", "Чарівна і принадна", "Так жарко, як літо", "Ти виглядаєш так гаряче і сексуально", "Красива, мила і чарівна", - пишуть в коментарях до фото Квітко.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.