Експерти озвучили страшний прогноз, за яким вимре людство. Пророцтво опирається на передбачення з Біблії.

Ще дві тисячі років тому було відомо, які події передуватимуть сходженню Ісуса Христа на землю. Сценарій пришестя Ісуса описав перший Папа Римський, передає "Діалог.UA".

"Христос прийняв смерть через розп'яття, але через три дні після цього воскрес. На момент смерті Ісусу було 33 роки. Його народження супроводжувала Віфлеємська зірка, яка вказала шлях волхвам," - йдеться у повідомленні.

Крім того, релігієзнавці нагадують, що поруч з Віфлеємською зіркою горіли дві менш яскраві. За описами це схоже на пояс Оріона. Проте розміром зірок був такий, що яскраво освітлювалося нічне небо. Тож теологи переконані, що зараз ситуація може повторитися. Перший передвісник уже був помічений в небі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також зараз нерідко під час заходу можна бачити вогняні кулі великого розміру, вони вже досить близько до Землі, зростає і середня температура повітря.

"Це безводні, хмари і бурею гнані; для них приготований морок темряви", - нагадують в зв'язку з цим експерти 2-е послання Петра 2.17.

Іншими словами, фахівці так пояснюють сказане апостолом: за прогнозами Петра, перед приходом Христа спочатку збільшиться температура повітря, потім висохнуть водойми, почне висихати Земля. Виживе мало істот.

"За сценарієм кінця світу, енергія зірок на чолі з Віфлеємською зіркою, які підійшли до планети, знищить Сонце. "Мандрівники" зникнуть з земного небосхилу і планета залишиться в пітьмі. Так закінчиться передбачене колись пекло. Тоді і зникне остання жива істота", - трактують богослови. Вчені заспокоюють наполягаючи, що поки це лише трактування біблійного тексту.

Нагадаємо, в інтернеті опубліковано передбачення блаженної Матрони Московської на найближчі події. Вона нібито передрікала падіння метеорита 2002 NT7.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кінець світу настане в 2019 році: прогнози вчених і передбачення майя

В 2019 році людство може зникнути цілих два рази. Однак не всі прогнози песимістичні. Зараз є дві популярні теорії кінця світу у цьому році, одна з яких є науковою.

Також Знай.uа" писав про те, що Вчені помітили величезний метеорит під час "кривавої Місяця": від відео мурашки по шкірі