В інтернеті опубліковано передбачення блаженної Матрони Московської на найближчі події. Вона нібито передрікала падіння метеорита 2002 NT7.

Про це передають російські ЗМІ.

кінець світу
кінець світу

“Віруючих буде мало, життя буде гірше і гірше. Народ буде, немов під гіпнозом. Прийде час, коли перед вами покладуть хрест і хліб і скажуть — вибирайте! Жертв буде багато. Без війни помрете. Всі на землі лежати будете. Ввечері все буде на землі, а вранці повстанете — все піде в землю. Без війни війна йде!” — пророкувала Матрона.

Наголошується, що відома провидиця почала говорити про події майбутнього ще в дитинстві, оскільки хотіла захистити людей від горя. Приміром, вона пророкувала революційний хаос в 1917 році.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

“Грабіжник зруйнує храми і буде переслідувати їх всю дорогу”, — пророкувала Матрона.

Під час Другої світової війни вона була впевнена, що фашисти не зможуть дійти до Тулузи, і передбачення збулося. Потім вона напророкувала день власної смерті, відзначаючи, що після її відходу про неї не згадуватимуть деякий час.

Вивчивши всі передбачення Матрони, напрошується висновок про те, що вона передбачила кінець світу в 2019 році. І це може бути правдою, оскільки нашу планету може вразити астероїдом 2002 NT7. Дата зіткнення – 1 лютого 2019 року.

У NASA поспішили заспокоїти суспільство, але деякі впевнені в тому, що вони брешуть, щоб люди не панікували. Якщо передбачення Матрони збудуться, то 1 лютого нас чекає кінець світу.

Нагадаємо, Моторошні пророцтва Нострадамуса: в Європі спалахне велика війна, і стане епіцентром не Україна

Одним з найбільш точних пророків за всю історію людства заслужено вважається Нострадамус. Його пророцтво на 2019 рік хвилює і лякає кожного. Невже нашу планету чекає кінець?

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кінець світу настане в 2019 році: прогнози вчених і передбачення майя

В 2019 році людство може зникнути цілих два рази. Однак не всі прогнози песимістичні. Зараз є дві популярні теорії кінця світу у цьому році, одна з яких є науковою.

Також Знай.uа" писав про те, що Вчені помітили величезний метеорит під час "кривавої Місяця": від відео мурашки по шкірі