Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спокусливому комбінезоні оригінального забарвлення, який оголює її величезний бюст і довгі ноги. Волосся моделі розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, на її обличчі легкий макіяж. Судячи з підпису до фотографії, Ліндсі відвідала прем'єру фільму Miss Bala.

"Прем'єра @missbalamovie в стилі @haleycamille glam @elojelloseropian hair @peterhairbh", - написала Ліндсі Пелас у підписі до фото. Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Моя дуже гарна, прекрасна любов", "Така приваблива", "Дуже красива", "Гарна леді", "Виглядає добре, як звичайно, моя прекрасна королева", "Так приголомшливо чарівна", "Чим більше я дивлюся на твою фотографію, тим більше мені нагадують про те, яка ти прекрасна, і чому я закоханий в тебе", "Завжди так особливо красиво", "Красиві груди", "Просто досконалість солодка", "Дуже гарно", "Прекрасно, красиво, дуже мило, ангел, я так сильно тебе люблю", - пишуть в коментарях до фото Ліндсі Пелас.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що гаряча модель Playboy приміряла образ школярки з фільмів для дорослих.