Зворушлива історія почалася у 2000 році, коли 7-річний Тірел Вульф на Різдво став учасником акції "Операція Різдвяна дитина".

Суть акції в тому, що діти з Америки збирали посилки для бідних філіппінських дітей. Тірел вирішив послати різні канцтовари, кілька іграшок, записку і своє фото.

В порожню взуттєву коробку хлопчик поклав іграшки і сувеніри, шкільні приналежності, а також лист. Батьки віднесли подарунок Тірела в церкву, і хлопчик незабаром забув про цю акцію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А ось Джоана Марчан, дівчинка, яка отримала подарунок, не забула.

Через багато років вона вирішила знайти Тірела в Facebook. Дівчина написала йому, але він не відповів. Її ім'я ні про що Тірелу не говорило, і він не став ні відповідати дівчині, ні додавати її в друзі.

"Мені було цікаво, як він зараз виглядає", - сказала Джоана.

Але в 2011 році наполеглива красуня знову відправила запит, і Тірел, через цікавість, відповів.

Він написав їй: "Хто ти?", і Джоана розповіла про посилку. Хлопець геть забув про це, тому навіть перепитав у батьків, чи правда таке було в його дитинстві.

Виявилося, Джоана відправляла у відповідь лист для хлопчика, де подякувала листівкою, яка до Тірела не дійшла.

За цей час Тірел і Джоана з'ясували, що у них багато спільного, наприклад, релігійні переконання і любов до християнської музики.

Вони почали спілкуватися, а через рік домовилися зустрітися. У 2013 році він нарешті сів у літак і полетів назустріч долі.

"Коли я, нарешті, дістався туди і побачив її, мені довелося вщипнути себе кілька раз, тому що я думав, що це сон", - згадує Тірел.

Тірел прилетів до Джоани і жив у її бідній халупі тиждень, а невдовзі повернувся ще на місяць. Тоді він і зробив пропозицію дівчині.

Весілля вони відзначили на батьківщині Тірела - у США, на батьківському ранчо, яке відбулася 5 жовтня 2014 року.

Не так давно у пари народився первісток, подружжя живе у США. І закохані досі дякують Всесвіту за те, що звів їх таким несподіваним чином.

Нагадаємо, 35-річний Джеймс Сайссом і 32-річна Ешлі Шмідер з Каліфорнії проїхали тисячі кілометрів і провели кілька днів в поході, щоб зв'язати себе узами шлюбу на Евересті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Також "Знай.uа" писав, заради ідеального весілля наречена змусила гостей змінити зовнішність.