Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, мабуть, в її домі, вона сидить на диванчику в спокусливій позі і млосно дивиться в камеру. Для фотосесії Ана Чері одягла сексуальну червону білизну, яка підкреслює її соковиті форми. Поверх цього модель накинула леопардову шубу. Волосся дівчини зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері розповіла, що вже приготувалася до Дня святого Валентина. "Я готова до Дня Святого Валентина в моїй білизні @fashionnova. Лютий, безумовно, один з моїх улюблених місяців! Так багато цікавих днів заплановано. Гарних вихідних! Фото @kevinostaj", - написала модель. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Дуже жарко", "В червоному ти чудово виглядаєш", "Така мила", "Супер гарячий образ", "А ти красива", "Захоплююча, смілива і красива", "Червоний – це любов", "Ти виглядаєш неймовірно у всьому, така королева", "Дуже добре", "Мила", "Соковита", "Буквально одна з найкрасивіших дівчат", "Дуже добре, люблю тебе", "Ви дійсно красиві", "Ви безсумнівна королева", "З будь-якого ракурсу справжня красуня", "Ти прекрасна, мила", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.