Користувачі Twitter звернули увагу на доволі незвичайний лайфхак. Його створили для того, щоб допомогти людям, у яких на холоді замерзає обличчя. Його можуть використовувати люди з довгим волоссям. На відеозаписі все здається простим і зрозумілим. Але насправді це ніби перетворює дівчат на справжніх Чубакк. Звичайно ж, така маска навряд чи зігріє. Але зате точно розсмішить.

Через антарктичний мороз на середньому заході США почалися аномально сильні морози. В Північній і Південній Дакоті, Вісконсині, Пенсільванії, Іллінойсі, Мічигані температура опускається до мінус 30 градусів за Цельсієм. Через сильний пронизливий вітер вона відчувається як мінус 50.

Такий неймовірний холод дуже складно переносити – у людей на голові в прямому сенсі волосся стає дибки, замерзає навіть антифриз. У такі моменти люди вигадують різні лайфхаки, які допоможуть впоратися з дикою погодою. Один з них привернув увагу користувачки Twitter на ім'я Моллі.

У мережі з'явилося відео про те, як зберегти тіло в теплі. Воно було опубліковано в Instagram на акаунті 5-Minute Crafts. Щодня тут викладають відео з якимось корисним лайфхаком. За аккаунтом стежать 25 мільйонів чоловік. На цей раз у ролику показано, як зробити маску для обличчя з власного волосся.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Все дуже просто. Необхідно опустити волосся на обличчя і зробити з них невеликий хвостик. Потім з решти волосся теж необхідно зробити хвостик. Ось і все – ваше обличчя не повинно замерзнути.

У ролику ще показували, як утеплити джинси і зробити так, щоб до лопати не прилипав сніг. Але користувачів вразив саме лайфхак з волоссям.

Користувачі намагалися повторити його, але вийшло щось страшне, а не гаряче.

"Знай.uа" писав: 47-річна жінка схудла за 11 місяців на 70 кілограмів

А також: чоловік очистив автомобіль від снігу власним сином

Нагадаємо: як підготуватися до морозу і що робити при обмороженні