Часом навіть красиві дівчата відчувають труднощі при знайомстві з чоловіками. Саме для цього психологи розкрили 5 секретів, які допоможуть закохати у себе будь-кого. Передає Clutch.

1. Погляд

За допомогою одного погляду можна зачарувати будь-якого чоловіка. Весь секрет криється в тому, щоб подивитися симпатичному тобі чоловікові очі в очі, а потім опустити вії, ніби ти засоромилась.

Якщо подивитись чоловікам в очі пильно і трохи довше, ніж зазвичай, ти даси йому зрозуміти, що він тобі цікавий і що ти хочеш з ним познайомитися. Чоловікові залишається лише проявити ініціативу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

2. Посмішка

Посмішка завжди зачаровує і говорить про те, що дівчина готова до знайомства. Легкий спосіб закохати у себе чоловіка — загадково посміхнутися йому, утримати погляд, потім опустити вії і засоромитися.

3. Слабка жінка

Якщо чоловік зустрічає слабку жінку, у нього включається "інстинкт захисника". Кожному чоловікові хочеться відчути себе сильним, тому ти можеш попросити його, приміром, донести сумку або відкрити двері. Він відчує себе трохи лицарем.

4. Цікава і незалежна

Будучи тендітною і слабкою тобі все одно потрібно залишатися цікавою і незалежною. Чоловікові завжди буде цікаво з тобою поспілкуватися, якщо у тебе різноманітні інтереси, хобі і розвинений інтелект.

Легкий спосіб закохати у себе чоловіка — бути йому цікавою, як особистість. Чоловік повинен бачити в тобі самодостатню людину з багатим внутрішнім світом.

5. Важкодоступна

Легкий спосіб закохати у себе чоловіка — підтримати в ньому "інстинкт мисливця". Чим більше недоступна жінка, тим більш вона цікава, її хочеться добиватися. Для цього потрібно зовсім небагато: деколи відмовляйся від зустрічі, тому, що у тебе справи, часом йди раніше. Це лише більше його зацікавить.
Раніше Знай.uа повідомляв, куди піти і що подарувати коханій людині на 14 лютого.
Також Знай.uа писав, астрологи назвали найбільш велелюбні знаки Зодіаку.