Про цей чудодійний рядок мало хто чув. Його не прийнято зачитувати на весіллях, його не напишуть на вітальних листівках. Однак, не на одній сімейній парі перевірено, що саме він здатен вирішили усі проблеми у шлюбі, передає uareads.

Цей рядок із Першого Послання апостола Павла до Коринтян "Кажу ж нежонатим та вдовицям, що добре їм, коли зостануться, як я, але коли не можуть стриматися, нехай одружуються…"

Апостол щиро радить не одружуватись, залишатись таким, як він, тобто не створювати сім’ї – і тоді точно ніяких проблем не буде!

Проте, якщо ви все ж наважились одружитися, будьте певнені - проблем не уникнути і це нормально! Слід лише знати, як собі з ними давати раду. І ось декілька цікавих порад.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Ми живемо у суспільстві, яке вважає, що шлюб – це обмеження. Однак це зовсім не так.

Чоловічий мозок – це наче набір окремих коробок і найголовніше – щоб ці коробки ніколи не торкалися одна до одної. Якщо є конкретна проблема, то чоловік йде до конкретної коробки, витягає речі з неї, вирішує, і ставить на місце, намагаючись ні в якому разі не торкатися інших.

Мозок жінки – велика кулька із проводами, де все зв’язано між собою, як інтернетна мережа. І всіма процесами в їхньому мозку керують емоції. Саме тому жінкам є справа до всього і вони – нічого не забувають.

У чоловіків є особлива коробка, про яку жінки навіть не підозрюють, коробка, де нема нічого. І ця коробка – улюблена у чоловіків. Вони б завжди залишались у ній, якби була така нагода. Чоловіки можуть Нічого не робити.

Жінки цього не розуміють. У них завжди активно працює мозок. Вони не розуміють, як чоловік може сидіти – і просто не робити нічого, ні про що не думати. І ох як це жінок дратує!

Для чоловіків стан такого “безробіття” – чудовий спосіб уникати стресу. Натомість для жінок позбавитись від стресу – це виговоритись. Їм не потрібні рішення чи поради: лише вислухати їх.

І виникає ситуація, коли чоловік та дружина люблять одне одного. І коли з’являється якась проблема, кожен пропонує своїй половинці свій метод виходу зі стресу.

Чоловік каже: перестань думати і говорити про це. І жінка в той момент просто починає вибухати. Натомість дружина каже: поговори зі мною! чому ти не хочеш зі мною говорити? І такий метод остаточно добиває чоловіків.Ось таке непорозуміння!

Жінки від природи потребують більше слів, більше говорити!

Раніше Знай.uа повідомляв, куди піти і що подарувати коханій людині на 14 лютого.
Також Знай.uа писав, астрологи назвали найбільш велелюбні знаки Зодіаку.