Фотограф показав, як виглядало б життя Барбі та Кена, якби вони жили у СРСР. Реалістичний проект змусив багатьох поностальгувати і порадіти, що ті часи залишилися у минулому.

Художник одягнув Барбі у типовий радянський халат і переселив її у комуналку. Тепер їй доводиться готувати своєму колись гламурному чоловікові на старій, брудної плиті. Кен одягнувся у тільняшку і обзавівся пляшкою горілки.

Автори проекту поміняли імена Барбі і Кену - тепер вони Інокентій і Варвара. До речі, чоловік ляльки вийшов дуже брутальним і, як припустили користувачі, навіть служив у ляльковому Афганістані.

Типовий ранок Варвари з Інокентієм

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У арсеналі Варвари є лялькова сіль і класична пачка соди

У Варвари є не менш стильна подруга

Сумну реальність відображає навіть жерстяна котяча миска

Фотограф своїми руками зробив радянські продукти у мініатюрі

Брутальний Інокентій читає радянську "Правду"

А ось і ляльковий бекстейдж

Раніше повідомлялося, що художник з Бразилії Едуардо Сантос впевнений, що жінки з формами plus size заслуговують не меншої уваги, ніж худі. У своїх роботах він намагається продемонструвати тендітність та витонченість повних дівчат, що йому, безумовно, вдалося.

З усіх куточків нашої планети великі дівчата шлють йому свої фото, щоб він їх переробив у намальований варіант, що дало йому можливість зібрати досить велику колекцію робіт, які вихваляють спокусливий силует і прославляють природну красу жінок.

Нагадаємо, мать і дочка захопилися пластикою, щоб стати копією британської зірки.

Раніше Знай.uа повідомляв, смішна підбірка тварин, чия поведінка залишає бажати кращого.

Також Знай.uа писав, 90-річна бабуся пішла вчитися, вона сидить за партою разом з онуками.