Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спокусливому купальнику, сидячи на пляжі. Шанувальники відзначили відмінну фігуру моделі і її величезні груди, які ледь не вистрибують з купального ліфчика. Для фотосесії на пляжі Ліндсі Пелас наділа роздільний жовто-синій купальник, який підкреслює її соковиті форми. Волосся моделі зібране у високий хвіст, а на її обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії Ліндсі Пелас розповіла про свій відпочинок: "Без зачіски і макіяжу, лише хвостик і текіла". Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Чому вони такі великі?", "Так ти народилася з підводкою для очей?", "Чарівна", "Красива", "Мила як завжди", "Ваші груди прекрасні", "Щось не так з твоїми губами", "Ти така гаряча", "Ще одна гарна твоя фотографія", "Така красива", "Я закохуюсь в тебе, Ліндсі", "Фантастичний купальник, чудовий", "Гарне бікіні, виглядає дуже спекотно", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що гаряча модель Playboy приміряла образ школярки з фільмів для дорослих.