Відома фірма підгузків Pampers випустила нову рекламу, в якій знялися відомі зірки, яких люблять мільйони людей. Тепер матусі будуть точно у захваті!

Ще минулого року в мережу було викладено промо-ролик, у якому знявся Джон Ледженд. У відео співак міняв підгузки своїй маленькій донечці Луні, а на фоні грала пісня Stinky Booty Duty, яку музикант написав сам, і яку виконав хор чоловіків з малюками.

Цього разу Джон Ледженд змінює підгузки своєму 8-місячному синочку Майлзу, а Луна, яка вже підросла, порівняно з минулим роком, допомагає своєму татові – подає йому серветки.

Але це не єдиний зірковий тато, який знявся у рекламі Pampers.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Адам Левін, вокаліст гурту Maroon 5, знявся для популярного бренду підгузків.

Ні для кого не секрет, що лідер відомого гурту дуже сильно любить свою донечку. Ніхто не очікував, що Лєвіну та його дружині вдасться приділяти дитині достатньо уваги. Проте зірковим батькам дуже добре вдається справлятися зі своїми обов’язками, і виховувати донечку. Нагадаємо, що дружина відомого музиканта – топ-модель Бехаті Прінслу.

Прихильники Адама Левіна та Джона Ледженда відзначають, що реклама вийшла дуже милою і на це можна дивитися вічно.

Нагадаємо, Мадонна шокувала зовнішнім виглядом. Американська поп-ікона у свої 60 років продовжує активно вести сторінку в Instagram. На її сторінку в мережі підписані 12,4 мільйона користувачів, а артистка не забуває радувати їх новими фото. Цього разу поп-діва опублікувала фото, яке змусило прихильників жахнутися. Схоже, незважаючи на епатаж, співачка все ж таки здає позиції і не сильно піклується про свій зовнішній вигляд.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Дан Балан зізнався у пристрасних почуттях до Тіни Кароль. У популярному телешоу Дан Балан розповів, що відчув, коли вперше побачив Тіну Кароль. Варто зазначити, що співак явно відчуває симпатію до української красуні.

Також Знай.uа писав, що відома сваха із "Давай одружимось" розкрила сімейні таємниці.