Молдавський музикант і тренер проекту "Голос країни" Дан Балан розповів про почуття до Тіни Кароль.

У неділю, 4 лютого, в ефір вийшов новий випуск проекту "Голос країни". У ньому Дан Балан розповів, що відчув, коли вперше побачив Тіну Кароль. Варто зазначити, що співак явно відчуває симпатію до української красуні.

"Коли я підійшов до Тіни, у мене душа здригнулася. Тіночка, бачив тебе на телевізору. Зазвичай тобі так кажуть, коли вперше зустрічаєш людей. Перший погляд – і в голову приходить пісня: Ах, яка жінка…" – зізнався Дан Балан.

Користувачі тут же почали обговорювати те, що між знаменитостями назріває пристрасний роман.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не знаю як вам, але мені здається, що Дан Тіні теж небайдужий… Ну звичайно, такий красунчик", "Тіна любить увагу, як будь-яка інша нормальна жінка, але при цьому вона завжди веде себе дуже гідно в будь-якій ситуації! Неймовірно жіночна і приголомшлива співачка!", "Він не підходить Тіні!!!" – коментують користувачі.

Раніше повідомлялося, що під час ефіру проекту "Голос країни", музикант Дан Балан осоромився, зробивши Тіни Кароль необережне зауваження. Раптово Балан звинуватив Кароль в тому, що артистка зовсім не вміє справлятися зі своїми невдачами.

Учасник "Голосу" Михайло Дімов вибрав команду Дана Балана, засмутивши Тіну. Так, співак вирішив ще й невдало пожартувати над виконавицею. "А я не знав, що ти не можеш справлятися з невдачами", – зазначив Дан Балан. Кароль ж не дала себе в образу: "Дан, ти переборщуєш".

Нагадаємо, Тіна Кароль у спокусливій нічнушці змусила всіх пускати слину.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль втілила дитячу мрію у День народження.

Також Знай.uа писав, загадкова Тіна Кароль вперше розповіла про самотність і довела фанатів до сліз.