Одна з ведучих телевізійного шоу "Давай одружимось" Роза Сябітова розкрила секрет сімейного щастя.

Вона нагадала, що у стосунках між чоловіком і жінкою також важливу роль відіграють гроші і щедрість.

На думку Рози Сябітової, яка є головною свахою телепроекту "Давай одружимось", секрет сімейного благополуччя може прийти тільки до мудрих і зрілих людей. Під зрілістю телеведуча має на увазі психологічно сформовану особистість. Вона стверджує, що психологічно зріла людина обов’язково має бути щедрою, щоб не думати про багатство чи бідність. На її думку такі люди допомагають матеріально своїм близьким, а також уміють мудро розпоряджатися своїм бюджетом.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Роза Сябітова говорить про те, що якщо людина хоче бути щасливою, то вона має розуміти, що інші люди завжди йдуть на першому плані, а вже потім ідуть гроші.

Прихильники телеведучої були приємно вражені й не скупилися на хороші слова в коментарях під постом. Багато людей погодилися з телеведучою і написали про те, що вони не впізнають Розу Сябітову, яка дуже часто на проекті "Давай одружимося" плутала гроші й почуття.

Нагадаємо, що Волочкова з Джигурдою нажахали "творчістю". Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала спільним дуетом з Микитою Джигурдою, записавши пісню вдома у друга Міші. Втім, артисти швидко перемістилися в особняк Анастасії, звідки, судячи з маси фотографій, Джигурда не виходив ще кілька днів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Лорак вразила фанатів неймовірною новиною. Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість поділилася знімками, на яких п'є ранкову каву і заінтригувала новиною. Так, артистка відправиться записувати новенький альбом, надівши при цьому кофточку з глибоким декольте.

Також Знай.ua писав, що Настя Каменських і Потап одружилися. Нове фото співачки підтвердило всі здогади фанатів.