Після передбачень про своє звільнення, Лариса Гузєєва всерйоз почала переживати за своє здоров'я. Але, схоже, скандальну і хамовату телеведучу не хочуть більше терпіти навіть заради рейтингів "Давай одружимося".

Кожному по справедливості: якщо Гузєєва підкидає вагон страхів у бездонну безодню жаху більшості дівчат, закликаючи невпевнених у собі домагатися їх там, звідки вони не зможуть втекти — ліфт, таксі, під'їзд, то повинна була знайтися дівчина, здатна налякати телеведучу "до чортиків". І нею стала потомствена відьма і ворожка Саона, яка передбачила швидке звільнення Лариси Гузеевой з "Першого каналу" і ряд проблем в особистому житті і зі здоров'ям.

Хоча не треба бути екстрасенсом, щоб пророкувати "Ларисі — полуактрисі" ранній вихід на пенсію. Найчастіше її висловлювання настільки сильно можуть шокувати людей, що навіть найвірніший фанат озлобиться. Наприклад, в соціальних мережах телеведучої майже всі коментарі однакового змісту — ненависть, прокльони, побажання смерті і швидких домагань і бажано від Володимира Винокура, з яким актриса виставила фото в instagram.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зі слів відьми, прийдешнє звільнення обіцяє Гузеевой безліч проблем — застій у кар'єрі, якщо звичайно її, як Андрія Малахова, не візьмуть на державний телеканал "Росія", що звучить сумнівно через її висловлювання. Проблеми зі здоров'ям: ведуча страждає від серцевих захворювань, які можуть серйозно посилитися і проблеми із зайвою вагою, боротьба з якою триває вже багато років і, мабуть, безуспішно, оскільки на всіх фотографіях Лариса Андріївна продовжує ховатися за спинами тих, хто позує разом з нею.

Раніше повідомлялося, що днями російська актриса Лариса Гузєєва поділилася знімком, зробленим після банних процедур. На фотографії зірка позує за деревами в засніженому лісі в одному тільки рушнику. Варто відзначити, що багато фанатів прийшли в захват від знімка Гузеевой.

Нагадаємо, головна сваха Росії Гузєєва за прикладом Волочкової вибігла гола в ліс.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова похвалилася дружбою з Гузеевой.

Знай. ua писав, що ведуча "Давай одружимося" нарешті окільцювала сина.