Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість поділилася знімками, на яких п'є ранкову каву і заінтригувала новиною. Так, артистка відправиться записувати новенький альбом, надівши при цьому кофточку з глибоким декольте.

"Ранкова кава ☕ і на студію 🎙Приступаю до запису нового альбому💿", - порадувала фанатів Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "Божественна!!💕💕💕 Доброго дня! Чекаємо на нові шедеври", "Каролінаааа😍🔥🔥 Що за вогонь? Коли нам чекати альбом? Навесні?🙏", "Цей бюст💔🔥", "Цікаво,Кароліна вставляла грудні імпланти?", "Доброго ранку ❤️ шикарна наша Кароліночка! Удачі , чекаємо з нетерпінням 🥰💋".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.