Українська співачка Настя Каменських та її продюсер Потап зіграли таємне весілля. Про це передає Clutch.

Насті Каменських, яка останнім часом стала виступати під псевдонімом NK, давно приписують роман з її колишнім колегою Потапом. Обидві знаменитості відмовляються коментувати свої стосунки, але часто з'являються разом на публіці.

Нещодавно в Instagram співачки з'явилося фото, яке, на думку фанатів, ясно дає зрозуміти, що вона вийшла заміж.

"#mood (з англійської – "настрій", – прим. ред.)", – написала українська співачка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Шанувальник по достоїнству оцінили фотографію Каменських, але найбільше їх увагу привернув перстень на безіменному пальці правої руки.

"До чого кільце на правій руці?", "Давай, колися, з ким ти заручена", "А обручка на безіменному пальчику правої руки так і сяє", "Перстень на безіменному пальчику", "Пощастило лисому товстуну, ох пощастило" – коментують користувачі соціальної мережі.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, вилетіла підкорювати Америку разом з Потапом. Чутки про їхній роман ходять давно, а зараз можна сміливо заявляти - так, вони разом.

Американські гастролі української співачки Насті Каменських досі не закінчилися, а її мікроблог рясніє фотографіями веселого проведення часу і роботи над новими хітами. Кожен день на сторінці Насті в Instagram з'являються фотографії, де вона позує на різних студіях телеканалів в оточенні журналістів. Однак серед купи робітників знімків знайшлося місце і для Потапа - співаки порадували фанів новою спільною фотографією.

Нагадаємо, Настя Каменських запалила в компанії молодих хлопців.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських показала загадкове фото з вечірки.

Також Знай.uа писав, Каменських пішла від Потапа до загадкового красеню.