Американська поп-ікона Мадонна у свої 60 років продовжує активно вести сторінку в Instagram. На її сторінку в мережі підписані 12,4 мільйона користувачів, а артистка не забуває радувати їх новими фото. Цього разу поп-діва опублікувала фото, яке змусило прихильників жахнутися. Схоже, незважаючи на епатаж, співачка все ж таки здає позиції і не сильно піклується про свій зовнішній вигляд.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки десь на стадіоні з червоними стільцями, з якими вона буквально зливається. Справа в тому, що Мадонна прийшла на стадіон в безформеній червоній куртці. Також на ній сірий спортивний костюм і білі кросівки, а на голові – чорний ковбойський капелюх. Волосся артистки заплетене в дві косички і звисає на плечі, а на її обличчі темні окуляри.

У підписі до фотографії поп-зірка розповіла про те, що вона робила на стадіоні і за кого вболівала. Ну а фолловери Мадонни не упустили можливості обговорити її зовнішній вигляд. І якщо віддані фанати продовжують хвалити постарілу зірку, деякі не соромлячись звинувачують її в тому, що вона не стежить за собою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мадонна, ти рок, я люблю тебе, незважаючи ні на що! Ти завжди будеш моєю королевою!", "Відмінно виглядаєте", "Вона може робити все, що захоче, ненависники. Вона Мадонна", "Принаймні, ти ніколи не будеш нудною, живеш, даруєш любов і вибиваєш свій власний стиль", "Мадонна Джексон. Чим старше, тим дивніше", "Королева поп-музики", "Будь ласка, не виступайте на Євробаченні в Тель-Авіві", "Вона пенсіонерка", "Я люблю тебе з 1982 року! Пробач, красуня, але цей наряд не сексуальний і не підходить за віком!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, ми повідомляли, що Мадонна вразила фанатів оголеними знімками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, за що Мадонна любить Кремлівську дієту.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мадонна перетворилася в стареньку.