Відео стрімко набирає популярність і перегляди. Корпорація Google презентувала друге рекламне відео, в якому знялися головні герої культового різдвяного фільму "Один вдома".

38-річний Маколей Калкін - американський актор, відомий за головною роллю у фільмі "Один вдома" для реклами голосового помічника Google, повторив сцени з цієї картини.

Ролик з'явився на сторінках компанії відразу в декількох соцмережах, у тому числі і в Twitter. І набрало неабиякого резонансу.

У новій презентації знявся і актор Джо Пеші, який у фільмі виконав роль злодія і головного лиходія.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

За сюжетом, Пеші разом з друзями дивиться перший випуск реклами від Google в головній ролі з Макколеєм Калкіним. Актор обговорює відео з приятелями і спочатку хвалиться, а потім вимовляє легендарну фразу:

"Змивайся, поки нас ніхто не помітив".

Відео було опубліковане 1 лютого і користується значно популярністю, стрімко набираючи перегляди і лайки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірка популярного різдвяного фільму "Один вдома" Маколей Калкін оголосив, що змінить своє ім'я.

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблений герой мільйонів "міцний горішок" ледь не пропустив допрем'єрний показ фільму "Скло", в якому грає одну з головних ролей. Увечері напередодні прем'єри Брюс Вілліс добряче погуляв в одному з нічних клубів Лондона.

"Знай.uа" писав, що новий фільм про Майкла Джексона розкриє його нездорову тягу до дітей. У січні відбудеться прем'єра скандального фільму.

Кінофестиваль Sundance буде проходити в місті Парк-Сіті, США, з 24 січня по 3 лютого. На ньому буде представлений документальний фільм про легендарного артиста Майкла Джексона. Кінокартина називається "Залишаючи Неверленд" ("Leaving Neverland").