Черговий молодик в Україні очікується у вівторок, 5 лютого.

Астрологи радять провести цей день не просто позитивно, але і з користю. Енергетика Нового Місяця буде принесе радість і удачу, однак лише тим, хто готовий боротися за щасливе майбутнє.

Що потрібно робити у Молодик
Астрологи рекомендують звернути увагу на розвиток особистого бізнесу. Найбільш вдалими будуть інтернет-проекти, які дозволять без зайвих витрат на оренду приміщень почати шлях до успіху.
У день Нового місяця варто зайнятися оздоровленням організму: відновити тренування, знайти оптимальні фізичні вправи, за допомогою яких простіше підтримувати тіло в тонусі.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Окрім того, астрологи рекомендують звернути увагу на особисте життя. Примирення після розбіжностей пройде успішно, якщо дотримуватися простого правила: вміти поступатися і залишатися в доброму гуморі.

пара
пара

Чого категорично не можна робити в Молодик
Астрологи рекомендують розраховувати свої сили, щоб не перевтомлюватися. У зв'язку з цим головним забороною цього дня буде відмова від надмірних навантажень.

Синдром хронічної втоми
Синдром хронічної втоми, Pinterest

Цього дня загострюються емоції і чутливість, зростаюча під впливом Водолія, тому важливо не потурати сильним емоціям. Гнів буде не кращим супутником успіхів.
Під впливом Нового Місяця неприємності може принести тривале керування транспортними засобами, тому на дорогах потрібно бути пильними і дотримуватися правил дорожнього руху.

затори на дорогах
затори на дорогах

"Молодик - особливий час, коли з'являється можливість "переграти" будь-які справи і перетворити мінуси в плюси. Потрібно максимально прислухатися до інтуїції, обходити стороною конфлікти і переслідувати особисті цілі, що ведуть у світле майбутнє. Обережність, відмова від ризику і вивірені кроки допоможуть закласти фундамент майбутніх перемог", - кажуть астрологи.

Нагадаємо, 5 лютого 2019 року в Китаї настане Новий рік. Згідно з місячно-сонячним календарем, святкування триватиме до 20 лютого, тобто 15 днів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з 19 по 21 лютого очікується досить сильна магнітна буря.

Також Знай.ua писав про те, що науковці попередили, в які дні бурі будуть найактивніше атакувати.