1 і 2 лютого будуть складними днями для метеозалежних людей, хоч і магнітні бурі обіцяють бути порівняно слабкими. А ось з 19 по 21 лютого очікується досить сильна магнітна буря, яку цілком можна відчути, навіть якщо ви не є метеозалежним.

Спробуємо з'ясувати, як захистити себе від впливу магнітних бур. Реакція організму зазвичай проявляється в скачках тиску, запаморочення і головного болю. Синоптик Наталія Діденко порадила не лякатися і пояснила, що погода зараз випередила лютневий графік на цілий місяць - за вікном дуже тепло, дощі, тумани, тривала відсутність сонця.

«Активізувалося магнітне поле Землі, прийшли магнітні бурі. Тому закиньте подалі гаджети, зав'яжіть хусткою голову, залиште нижнє м'яке світло в кімнаті, випийте, що вам допомагає в таких ситуаціях, але мудро і розсудливо, ляжте під теплу ковдру. Ні, спочатку погодуйте кота, потім ляжте під теплу ковдру і прикрийте очі. І поступово стане легше », - порадила експертка.


Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Якщо у вас нестерпно болить голова або просто болить голова, або артеріальний тиск ганяє вниз-вгору - не поспішайте...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 31 januari 2019

При цьому Діденко посилається на графік активності магнітного поля на сайті Gismeteo.ua. Виходячи з нього, найважчий період магнітної активності нас чекає в першій половині п'ятниці. Так що якщо у вас з самого ранку болить голова чи піднявся артеріальний тиск — рано бити тривогу. Спробуйте скористатися наступними порадами:

  • утримайтеся від вживання алкоголю;
  • не варто вживати у великій кількості жирну, гостру і солону їжу.
  • у цей період краще всього зменшити фізичне навантаження, і постарайтеся уникнути стресів;
  • у такі дні коштувати пити чисту воду, м'ятний чай, натуральні компоти і морси;
  • якщо є можливість, то проводьте більше часу на свіжому повітрі;
  • відкладіть в сторону будь-які гаджети;
  • залиште м'яке світло в кімнаті;
  • слідкуйте за артеріальним тиском і запасіться необхідними ліками, якщо у вас є хронічні захворювання.

Також "Знай.ua" писав "1 лютого: яке сьогодні свято".

Крім того, портал "Знай.ua" повідомляв про те, що народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Ще портал "Знай.ua" писав про те, як українські рятувальники попередили громадян про серйозне погіршення погодних умов. У ГСЧС завили, що негода пройдеться практично по всій території страни.Об це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГСЧС.

Також Знай.ua писав про те, що погода в Україні в березні буде холодною, нічні заморозки будуть доходити до -13 градусів.