Дивний випадок стався у Франції. Чоловік чекав посылку для дружини, проте кур'єр замість купальника приніс щось важке, хоча одержувач спочатку й не звернув на це ніякої уваги.

Про це повідомляє місцеве видання Ouest France.

Інцидент стався в бретонський місті Ван. Замість купальника для дружини в посилці чоловік виявив злитки золота на суму в 20 тисяч євро. Він був шокований, коли побачив вміст пакету.

Француз зазначає, що отримав посилку від кур'єра і зовсім не здивувався, адже якраз чекав замовлений подарунок для дружини.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я не звертав уваги на пакет, який мені принесли, тому що я справді чекав купальник для моєї дружини", - зазначив він.

Настороженість у нього викликав вага пакета, адже він був набагато важче, ніж повинен.

Відкривши його, він виявив луидоры і злитки на 20 тисяч євро. У підсумку, він звернувся за допомогою в правоохоронні органи, і через якийсь час був знайдений адресат посилки.

Раніше повідомлялося, що ваза, яка валялася на горищі понад 20 років, виявилася справжнім скарбом.

Біло-синю китайську фарфорову вазу висотою близько 28 сантиметрів продали на аукціоні Bearnes, Hampton and Littlewood британському місті Ексетер за 600 тисяч доларів.

Більше двох десятків років предмет антикваріату знаходився на горищі будинку жінки, чия покійна тітка привезла цю посудину з Шанхаю на початку 1920-х років.

Нагадаємо, знахідка на горищі принесла жінці ціле багатство: презент від імператора. Знахідка на горищі озолотила жінку.

Як повідомляв Знай. ua, Седокова гуляла ТРЦ в костюмі стриптизерки. Анна Седокова шокувала фанатів відео у відвертому костюмі серед ТРЦ.

Знай. ua писав, що в Twitter користувачі обговорюють меми, присвячені їх іменами. Більшість з них смішні і дивні, а деякі навіть лякають. Поліна не дійшла до бабусі, а Олеся повинна "плоті" податки.