36-річний Джозеф, ветеран військово-повітряних військ армії США, загинув у страшній автомобільній аварії. Його невтішні батьки Рейчел і Реймонд Вілласенсор дуже часто приходили до нього на могилу і раптом помітили одну дуже дивну річ: навіть коли через палюче сонця висихає все навколо, трава на могилі їхнього сина завжди залишалася зеленою.

Ця річ дивувала і разом з тим лякала людей похилого віку. Вони намагалися якомога частіше ходити на цвинтар, щоб дізнатися, хто ж так дбайливо стежить за могилою Джозефа. І ось, в один з таких візитів, вони побачили людину, яка поливала газон саме на могилі їхнього сина. Так вони познайомилися.

З’ясувалося, що 86-річний чоловік на ім’я Джейк Рейссінг втратив свою дружину. Він приходить до неї з її улюбленими квітами і ретельно доглядає за могилою.

Один раз, коли Джейк як завжди прибирав біля могили дружини, він зауважив молоду жінку, яка гірко плакала. Він вирішив підійти і втішити її. Це була рідна сестра Джозефа, яка розповіла Джейку про свого брата. Тоді чоловік твердо вирішив, що буде стежити і за могилою загиблого солдата в подяку за його службу.

Рейчел і Реймонд були вражені, наскільки незнайома людина може перейнятися чужою бідою, тому вони вирішили поділитися цією історією з усіма.
Серце матері, яка втратила свою дитину, невтішне. Але турбота і щире співчуття людей можуть допомогти трохи притупити біль втрати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 35-річний Джеймс Сайссом і 32-річна Ешлі Шмідер з Каліфорнії проїхали тисячі кілометрів і провели кілька днів в поході, щоб зв'язати себе узами шлюбу на Евересті.

Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Дивіться підбірку найзворушлиіших відео: