Американська провидиця передбачила, яка катастрофа незабаром спіткає людство.

Хізер Спрага, відома прогнозом про перемогу Дональда Трампа на виборах в США в 2016 році, повідомила, що Нібіру - не вигадка. За словами провидиці, планета дійсно існує і готується знищити Землю. Про це Хізер написала в повідомленні на своєму сайті, передають Факти.

Провидиця пояснила, що регулярно бачить уві сні події найближчого часу. Нещодавно її відвідало видіння про те, як планета Х знищує нашу цивілізацію.

"Уві сні американка побачила величезну червону планету і чула, як шоковані люди кричали: "Нібіру", - йдеться у повідомленні. Тож провидиця Хізер Спрага впевнена, що це стало явним попередженням для людства.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, оголошення про її нове видіння викликало бурхливий сплеск різного роду інсинуацій серед прихильників конспірологічних теорій. Послідовники теорії про планету переконані, що Нібіру лише відкладає Армагеддон, але конче зробить його.

"Вони посилаються на якісь дивні точки в небі, розташовані поруч із Сонцем. Їх можна побачити в різних куточках Землі, і багато губляться в здогадах про те, що ж це може бути насправді, а то й Нібіру," - повідомляється.

Прихильники теорії про кінець світу заявляють про послання, отримані з космосу.

"За словами уфологів, два тижні тому в Англії на приладах було зафіксовано таке послання, при розшифровці якого з'ясувалося, що в ніч на 14 лютого 2019 Нібіру підлетить так близько до Землі, що знищить її своєю найпотужнішою гравітацією. Вплив можна порівняти з 350 кілотонн у тротиловому еквіваленті, після чого почнеться ядерна зима, від якої ніхто не буде врятований", - повідомляється.

Нагадаємо, відома цілителька, парапсихолог і екстрасенс Джуна Давіташвілі розповіла, чим закінчитися війна в Україні.

Незадовго до своєї смерті в 2015 році Джуна передбачила, що світова криза не затягнеться – достатньо трохи потерпіти і все налагодиться.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий екстрасенс розповів, чого чекати в 2019.

Також Знай.uа писав, розшфировано моторошні пророцтва Ванги на 2019 рік.