Робота пожежних часто вражає простих смертних своєю видовищністю. Так в топ Reddit потрапило дуже епічне відео гасіння пожежі. У ролику два рятувальники тримають шланг і з нього вода б'є так, що стає схожою на могутнє заклинання, доступне тільки найдосвідченішим магам.

І схоже, герої запису відносяться якраз до таких: вони безстрашно йдуть назустріч полум'ю, твердо контролюючи і дику стихію, і ту, яка знаходиться у них в руках. Правда, такі прийоми рятувальники використовують не завжди.

Вогонь і вода зійшлися в брутальній сутичці не на життя, а на смерть. Природно, перемогла вода, але тільки за допомогою пожежних. І епічне видовище поступового загасання бурхливої стихії можна переглядати нескінченно. Про це повідомляє Medialeaks.

Remote file

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

По мірі наближення до вогнища спалаху вода щільніше охоплює вогонь, ніби заганяє його в прозору клітку. У цій сутичці перемагають пожежники: до кінця відео рідина повністю поглинає полум'я.

Досить швидко в коментарях з'явився пожежний і пояснення всієї епічності, що відбувається на відео. Як виявилося, таким чином перемагають страшне полум'я, якщо воно виходить від горючих рідин.

"Я вже 19 років не працюю пожежником, але такий тип атаки раніше використовувався проти каністр з горючими рідинами. У нас було дві групи і шланг, який розпорошує воду. При ідеальному розкладі також використовувалися дві пожежні машини, щоб, якщо що, дозаправитися. Третій пожежний повинен був стояти між групами і направляти їх. Коли пожежники досить наближалися до вогнища спалаху, вони направляли два шланга, повертали клапани, і вода починала бити двома V-образними струменями. Потім суть була в тому, щоб згасити і вимкнути. Гарні були часи!"

Однак, такий прозаїчний сценарій влаштував далеко не всіх користувачів мережі. Так що реддитори згадали, в яких фільмах могла б з'явитися сцена пожежогасіння.

"Темний вогонь тобі не допоможе, полум'я Удуна. Повертайся у морок! Ти не пройдеш!" "Народу Вогню варто заспокоїтися і перестати атакувати". "Це щось типу Дамблдора і Волдеморта".

Втім, не всі були творчо налаштовані. А деякі і зовсім переймалися за пожежних.

"Вони ніби виконують якесь дурне водне джиу-джитсу"; "Вони занадто сильно довіряють цьому шлангу, страшно…"

Нагадаємо, чоловік врятував життя незнайомки, а через кілька років закохався у неї. Їх історія нагадує чарівну казку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік на ім'я Вільям Галлахер пограбував банк. Його визнання в суді вразило і шокувала абсолютно всіх. Він зізнався, що зробив це спеціально, щоб потрапити у в'язницю.

Також "Знай.uа" писав, могила молодого солдата зберігала таємницю - трава на ній ніколи не засихала. Відгадка вразила його батьків до глибини душі.