У королівській родині Великобританії виник черговий конфуз через одного зі сп'янілих членів родини.

Американський таблоїд Globe заявив, що дружина принца Чарльза Камілла в п'яному вигляді накинулася на королеву Єлизавету II. Інцидент стався за сімейним обідом в шотландському замку Балморал в січні, передають Факти.

"Дружина спадкоємця престолу активно змішувала джин з тоніком і вино, і врешті-решт стала занадто гучною і нестерпною", - йдеться у повідомленні.

Камілла

Видання зазначає, що коли королева зробила невістці зауваження за її поведінку, та розлютилася.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Герцогиня Корнуольська почала кричати на королеву, дорікаючи їй в тому, що вона дозволяє своєму чоловікові принцу Філіпу їздити в машині одному (раніше 97-річний герцог Единбурзький потрапив в автокатастрофу), а також в тому, що монархиня дозволяє своєму онукові принцу Гаррі "сидіти під каблуком" у його дружини Меган," - розповів інсайдер видання.

За повідомленням джерела, після гучного скандалу Камілла запустила в Єлизавету ІІ келихом з червоним вином і порвала на королеві намисто з перлів.

"Чарльзу довелося відтягувати 71-річну дружину від 92-річної матері, яка була глибоко вражена тим, що трапилося", - повідомляється.

Палацова покоївка розповіла, що була викликана охорона і Каміллу потягли в відведену їй гостьову кімнату, щоб вона там охолола.

"Відтепер герцогині заборонено відвідувати сімейні заходи. І взагалі з'являтися в присутності Єлизаветі - за винятком деяких офіційних заходів. Цей жахливий інцидент потряс королеву до глибини душі. Вона ще ніколи не піддавалася фізичним атакам. І присягнулася, що ніколи більше не піддасться надалі. Вона не бажає чути ніяких виправдань. Наполягає на тому, що "напад Камілли на корону непростимо", - повідомляє джерело.

Винуватиця інциденту - Камілла переконує, що не пам'ятає, що сталося. І що подібний результат могло викликати те, що вона пила спиртне в поєднаннями з ліками, які приймає.

Британська преса наразі не коментує цей випадок. У січні королева та її чоловік відпочивали в маєтку Сандрінгем. Та чи виїжджали вони звідти в Балморал - невідомо.

Нагадаємо, нещодавно п'ятеро найкращих подруг герцогині Сасекської Меган Маркл дали інтерв'ю американському виданню People.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі перейняв у свого батька - Чарльза - досить дивну звичку, з якою ніяк не може впоратися, і через що у нього постійно виникають непорозуміння з дружиною Меган Маркл

Також Знай.ua писав, по те, яке фото з весілля принц Чарльз любить найбільше.