Усі, хто дивився пряму трансляцію весілля принца Гаррі і Меган Маркл, пам'ятають один з найбільш зворушливих моментів церемонії - коли батько нареченого, принц Чарльз, вів наречену до вівтаря.

Тоді герцог Сассекский, розчулившись, висловив щиру подяку отцю і мало не пустив сльозу.

Цей момент вразив до глибини душі не тільки глядачів по всьому світу, але й самого принца Чарльза. За словами королевського репортера, батько Гаррі та Вільяма навіть зберігає фото того, як він супроводжує Меган по дорозі до вівтаря, в рамці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ніхто не знає, яке фото обрав принц Чарльз, але, на наш погляд, вони всі того варті! Милуємося!

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон ще на власному весіллі порушила королівський протокол. Замість звалених в пучок волосся, вона залишила довгі локони у весільній зачісці. Про це розповіла репортер Ешлі Пірсон, яка пише про життя королівської сім'ї, пише Cosmopolitan.

Ешлі Пірсон стверджує, що королівська сім'я напередодні весілля з принцом Вільямом наполегливо просила Кейт зібрали волосся в лаконічний пучок на весіллі. Однак герцогиня не погодилася і наполягла на своєму. Кейт Міддлтон завжди хотіла стати під вінець з ніжною зачіскою, тому вибрала легкі локони.

Тоді майбутній чоловік принц Вільям підтримав вибір своєї обраниці. Йому Кетрін подобається найбільше саме в такому вигляді.

Зараз головною бунтаркою в королівській родині вважають новоспечену дружину молодшого брата Вільяма принца Гаррі Меган Маркл. А Кейт Міддлтон усі, навпаки, ставлять у приклад для наслідування. Однак Меган для свого весілля, яке відбулося у травні 2018 року, обрала традиційну стриману зачіску і сукні модного дому Givenchy.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 19 травня відбулося довгоочікуване весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл.