Буквально нещодавно п'ятеро найкращих подруг герцогині Сасекської Меган Маркл дали інтерв'ю американському виданню People. Так, вони погодилися поспілкуватися з журналістами тільки на умовах анонімності, а також заявили, що вперше розкажуть про жінку, яку знають і люблять.

За їх словами, Меган не сварилася зі своїм батьком Томасом, як стверджував він сам і його старша дочка Саманта. Навпаки, після весілля вона написала йому листа, благаючи припинити паплюжити її в пресі. «У мене тільки один батько. Будь ласка, перестань переслідувати мене в ЗМІ», — просила вона. У відповідь Томас попросив дочку зробити з ним фотосесію.

Меган Маркл

Крім того, Томас Маркл-молодший і Саманта ніколи не були близькі з Меган через велику різницю в віці. А ось її 74-річний батько при бажанні міг зв'язатися з дочкою в будь-яку хвилину, але він цього не хотів.

«Він ніколи не дзвонив. Не надсилав повідомлень. Це було дуже боляче», — розповіли подруги герцогині.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Меган по-справжньому поранило те, як вів себе батько. Вона була дуже засмучена його публічними нападками. Подруги вважають Меган чуйною людиною, завжди готовою вислухати інших.

Також жінки обговорили день весілля: «Ми відчували енергію Мег. Спокій, з яким вона рухалася. Це було так тому, що саме такі її відносини з Гаррі».

Меган Маркл

При цьому вони спростували чутки про ворожнечу Маркл з дружиною принца Вільяма Кейт Міддлтон. І що образ надто вимогливої, норовливої і грубої «Герцогині Важкої», який малює британська преса, не відповідає дійсності, а є повною протилежністю Меган, яку вони знають скромною і безкорисливою.

Нагадаємо, що після весілля з принцом Гаррі Меган Маркл позбулася Instagram, Twitter і ще кілька блогів. Але журналісти і фанати досі знаходять старі записи Меган на просторах інтернету.

Як повідомляв портал Знай.uа, 37-річна вагітна герцогиня Сасекська Меган Маркл отримала велику підтримку і допомогу від піар-команди зірки тенісу Серени Вільямс.

Також портал Знай.uа писав, що відома модель і співачка Кетрін Макфі вразила Instagram несподіваним знімком з Меган Маркл.