Гіду Сахарі Вульфсон вдалося зняти унікальне відео зі світу дикої природи в південноафриканському національному парку Крюгера. Дівчина поділилася записом на YouTube-каналі Kruger Sightings.

Так вдалося зафіксувати, як борсук-медоїд обхитрив небезпечного леопарда, щоб захистити своє потомство.

Хижий ягуар підкрався до молодого медоїда зі спини. На ролику можна побачити, як леопард підкрадається до дитинчати, яке сидить на відстані десяти метрів і не помічає небезпеки. Ситуація склалася дуже небезпечна. Потім хижак кидається на нього.

Раптом з кущів кулею вискочив дорослий, розлючений донезмоги медоїд і влаштував ягуару прочуханку. Незважаючи на різницю в розмірах, смугаста малеча з легкістю звернула його у втечу.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Переляканий ягуар поспішив забратися подалі. Йому ще пощастило — в дикій природі медоїди без особливих проблем виходять поодинці проти лев'ячого прайду і перемагають.

Подивіться відео з відважним борсуком і ви:

За твердженням Вульфсон, дитинча пережило напад. Туристи втратили його з виду, коли мати взяла його за карк і потягла в нору.

"Барсучонок, ймовірно, зламав передню праву лапу, але майже напевно виживе завдяки силі і захисту своєї матері", – пише жінка.

Відзначимо, тільки медоїд здатний вести сутичку, один проти шести львів. Їсти королівських кобр. Періодично битися з леопардами. Він має настільки сильну імунну систему, що навіть після смертельного укусу кобри він просто засинає, а прокинувшись далі продовжує, їсти цю ж кобру.

У нього дуже товста шкура, яку не можуть прокусити ні одні ікла, при цьому він може усередині цієї шкури обертатися на всі боки. Вона живе практично незалежно від нього, як шуба на людині.

Поряд з гострими зубами, медоїд також має неймовірно потужні щелепи. Це пов'язано з тим, що медоїд може з'їсти будь-яку частину своєї здобичі, в тому числі і кістки. Щелепи також досить сильні, щоб без проблем поїдати черепах, включаючи їх панцир.

Нагадаємо, в горах Колорадо американець під час пробіжки натрапив на пуму, після чого чоловік був змушений вступити в сутичку з твариною і задушив її.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Національному парку Південна Луангва, розташованому в Замбії, сталося щось неймовірне. Агресивна левиця напала на маленького слоненятка. Дитинчаті дивом вдалося врятуватися.

Також "Знай.uа" писав, помилуватися унікальним творінням природи пощастило групі туристів, які відпочивали в африканському заповіднику. Незвичайний білий жираф вийшов до туристів у одному з африканських парків.