Катерина Галиченко – уродженка Ростова-на-Дону запевняє, що ніколи не зверталася до пластичних хірургів. Дівчина наголошує на тому, що зміни у зовнішності відбулися завдяки правильному харчуванню та спорту. Сміливості визнати, що вона зробила пластику, немає.

До того, як дівчина змінила свою зовнішність, у неї була слов'янська зовнішність – миле приємне обличчя та струнка фігура. Чому дівчина почала робити пластику, поки невідомо. Проте дівчина не визнає, що взагалі щось змінювала у своїй зовнішності.

Якщо порівняти фотографії, зроблені 10 років тому, складається враження, що дівчина усе своє тіло перекроїла за допомогою хірургів і всюди вставила імпланти. Вона стала більше схожою на ляльку, ніж на людину.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сама ж Катерина Галиченко наголошує на тому, що до пластичних хірургів вона не зверталась, а хейтерам відповідає, що вона просто знає, як правильно качати свої м'язи і що потрібно їсти.

Зараз у дівчини 40000 підписників у соціальній мережі, які спостерігають за її пригодами.

Нагадаємо, що Басков прийшов послухати Лободу, але зіпсував усім настрій. 24 січня, в "Крокус Сіті Хол" відбувся концерт відомої української співачки Світлани Лободи. Багато зоряних гостей прийшли підтримати виконавицю. Перед публікою постала Алла Пугачова з Максимом Галкіним, Любов Успенська, Катя Лель, Філіп Кіркоров та багато інших. Золотий голос Росії Микола Басков так само не зміг пропустити концерт Лободи.

Раніше "Знай.uа" писав, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка спочатку відсвяткувала вдома у родинному колі, після чого відправилася в ресторан з давніми друзями і колегами. Анастасія виставила спільний знімок з колишнім коханцем Миколою Басковим, однак викликала цим лише хвилю непорозуміння.

Також "Знай.uа" писав, що постійна травля у школі змусила дівчину лягти під ніж пластичного хірурга. З дівчини постійно глузували через вроду.