Дружина 37-річного епатажного екс-учасника шоу "Дом-2" і шоумена Гогена Солнцева 63-річна Катерина Терешкович з'явилася у студії шоу Андрія Малахова. Під час програми телеведучий обіцяв, що після пластики пенсіонерка стане моложавою красунею, проте перетворення не сталося. У підсумку пластичні хірурги в жаху від зовнішності жінки і попереджають про те, що їй загрожує параліч обличчя.

Так, хірург Олександр Вдовін вважає, що дружині Солнцева потрібно бігти не на «Прямий ефір» до Малахова, а до неврологів, інакше її може паралізувати.

«Судячи з усього, операція Катерині проводилася в державній клініці», – каже Вдовін.

За його словами, вся проблема в тому, що у лікарів, які працюють там, відсутня можливість стажуватися за кордоном, з цієї причини вони не знають нові методики проведення пластичних операцій у галузі щелепно-лицьової хірургії.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Судячи з усього, Каті була проведена кругова підтяжка обличчя. Ця методика застаріла – є високий ризик зачепити лицьовий нерв. Що і сталося з Катериною. У неї помітна асиметрія обличчя, видно, що не відкривається ліве око», — поділився спостереженнями Вдовін.

При цьому фахівець упевнений, що дружині-пенсіонерці необхідно серйозно зайнятися своїм здоров'ям, інакше небезпечні наслідки не змусять на себе чекати.

«Їй потрібно в терміновому порядку звернутися за допомогою у відділення неврології. Інакше може піти перекіс і праву частину обличчя паралізує. Дружина Гогена може позбутися можливості посміхатися і говорити», — підсумував медик.

Як відомо, нещодавно 63-річна Терешкович перенесла пластичну операцію, щоб відповідати своєму молодому чоловікові. Однак новий образ дружини Солнцева неоднозначно сприйняла його мати Людмила Кравцова. Вона назвала невістку «крокодилом» і «страшною, як атомна війна». Про зміни у зовнішньому вигляді його дами також висловилася її дочка Поліна Давидова, яка була дуже засмучена: «Від моєї мами нічого не залишилося».

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фото літньої дружини Гогена Солнцева після пластики.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гоген прийшов з коханою на шоу "Прямий ефір" з Андрієм Малаховим.

Також портал Знай.uа писав, що Солнцев нарешті, показав фото своєї 63-річної дружини Катерини Терешкович після пластичної операції.