Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка спочатку відсвяткувала вдома у родинному колі, після чого відправилася в ресторан з давніми друзями і колегами. Анастасія виставила спільний знімок з колишнім коханцем Миколою Басковим, однак викликала цим лише хвилю непорозуміння.

"З днем народження дорога@volochkova_art Будь щаслива а решту я все тобі сказав особисто💐💥😘", - репостнула Волочкова пост Баскова. Фолловери не прошлим повз: "У Баскова такий вираз обличчя , ніби він благає, - ДОПОМОЖІТЬ ! 😅", "Щось вигляд у Баскова тут зацькований", "Вони один одного варті!", "Допилась і дострибилася по купелі.Морда-обличчя горбами))))) Опухла!", "Щось вигляд у обох не дуже то і щасливий, очі багато про що говорять".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.