Микола Басков нажахав шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Вся справа в тому, що артист імплантував собі під шкіру обличчя імплантати. Нова пластика спотворила красивого оперного співака до невпізнання.

Цю інформацію повідомляє vistanews.

У четвер, 24 січня, в "Крокус Сіті Хол" відбувся концерт відомої української співачки Світлани Лободи. Багато зоряних гостей прийшли підтримати виконавицю. Перед публікою постала Алла Пугачова з Максимом Галкіним, Любов Успенська, Катя Лель, Філіп Кіркоров та багато інших. Золотий голос Росії Микола Басков так само не зміг пропустити концерт Лободи. Артист з'явився на публіці з спотвореним від пластики обличчям, чим і налякав своїх шанувальників.

«Коля, що з тобою?», «Жахливо, він вже опух від постійних пластичних операцій, а ще ж молодий», «Тобі всього 42 роки, ти схожий на Кена з Америки», «Вилитий Майкл Джексон, що ти з собою зробив?!», «ніяке серце не витримає стільки операцій», «у тебе очі запливли і вже скоро перестануть відкриватися». писали користувачі в коментарях

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Швидше за все, в гонитві за вічною молодістю, Басков зовсім забув про здоров'я. "Солодкава зовнішність" співака більше не чарує шанувальниць. Артист просто-напросто перетворився на замучену жертву силікону і ножа, зазначили шанувальники. Численні операції Миколи зробили його не просто невпізнанним, але і можуть перешкодити далі подальшій кар'єрі, адже молодий чоловік — вже отримав перші проблеми з мовним апаратом через численні трансформації обличчя".

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка спочатку відсвяткувала вдома у родинному колі, після чого відправилася в ресторан з давніми друзями і колегами. Анастасія виставила спільний знімок з колишнім коханцем Миколою Басковим, однак викликала цим лише хвилю непорозуміння.

Раніше "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова похвалилася спільним фото з Миколою Басковим, але фанати серйозно переживають.