Російський співак Микола Басков став героєм коміксу Marvel. За його словами, він здивувався, дізнавшись, що його зробили учасником історії про Чорну вдову.

Про це він розповів у коментарях ЗМІ.

- Я не захоплююся цією індустрією, не слідкую за коміксами. Але те, що мене там вибрали всесвітньо відомим тенором, мені приємно. Я дізнався про це з інтернету. Чув, що екранізації Marvel - найкасовіші у світі. Так що я відкритий до пропозицій, - сказав співак.

Раніше в Мережі з'явилися перші фото коміксу The Avengers Prelude: Black Widow Strikes (2012) - передісторії першої частини "Месників", яка присвячена російську шпигунку Чорної вдови.У фільмі її грає Скарлетт Йохансон.
Автори називають Миколу Баскова "одним з найкращих тенорів світу". За сюжетом він сидить в нічному клубі, де п'є шампанське і заграє з дівчатами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В коміксі присутній також співачка Віра Брежнєва. Згідно з сюжетом вона відпочиває в Сочі після зйомок кліпу. Там і зустрічається з Іриною Златаревой, продюсером Муз-ТВ, яка виявляється тією самою Чорною вдовою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) відвідав знамениту кіностудію Marvel в Каліфорнії (США). Там Ломаченко сфотографувався з героєм коміксів Халком і знаменитим щитом Капітана Америки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в одному з київських супермаркетів Голосіївського району помітили двійника відомого творця коміксів Marvel Стена Лі. В черзі до однієї з кас в супермаркеті був помічений чоловік, який зовні був дуже схожий на творця коміксів і різноманітною всесвіту Marvel Стена Лі.
"Знай.uа" писав, що парочка Кіркоров і Басков, яких давненько підозрюють в любовному зв'язку, підлили масла у вогонь, прийшовши трохи чи не за ручки на шоу Вечірній Ургант. Співаки зробили це задля промоції своєї нової пісні «Ібіца», яку записали разом, незважаючи на давню ворожнечу. У кліпі Кіркоров з Басковим іронізували над своїми давніми неприязними відносинами і будували один одному капості і каверзи, а в кінці померли від руки скривдженої Кіркоровим жінки.