До Дня усіх закоханих залишилося декілька днів. Багато дівчат зараз шукають найкращий подарунок для своєї другої половинки. Ми підібрали для вас топ подарунків для хлопців до Дня святого Валентина.

Чим ще можна порадувати і здивувати його, крім банальної традиційної ранкової яєшні у вигляді сердечок, поданої в ліжко кави і поцілунків червоною помадою по всьому тілу?

Пам'ятні місця

Запросіть свого коханого на романтичну прогулянку перед вечерею. Маршрут продумайте заздалегідь. Пропонуємо вам зробити сюрприз і повести свого хлопця в таких куточках міста, де вам було добре вдвох. Наприклад, місце вашого знайомства. Тут ви вперше поцілувалися, а ось - та сама сама алея, де він зробив вам пропозицію... Таких місць, якщо позгадувати, можна назбирати на цілу екскурсію. Заодно і нагуляти апетит.

Листи кохання

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Це дуже простий і бюджетний спосіб підняти настрій своєму чоловіку на цілий день. Заздалегідь напишіть маленькі записочки із зінаннями, віршами і цитатами про любов. Розмістіть їх в усі можливі (і неможливі) місця, де їх зможе помітити й прочитати ваш улюблений. Кишені, черевики, сумка, чохол мобільного, бардачок в машині - на що спроможна ваша фантазія і спритні руки?

Еротична білизна

Не забувайте про тематику свята любові та підготуйтеся до нього ґрунтовно. Вишукана, сексуальна, зухвала й еротична білизна з мережива або атласу повинна бути на вас, а не в далекому куточку шафи. Це той самий чудовий сюрприз, на який сподівається переважна більшість чоловіків в День святого Валентина.

Халати для двох

Зараз ви можете обрати будь-який напис, який буде на хлаті. Можна замовити парні з вашими прізвищами, підписами "Кохана дружина" та "Коханий чоловік", "Mr." та "Mrs.", а для фанатів "Гри престолів" - "Кхал" та "Кхалісі". Цей подарунок буде водночас практичним та матиме особливий для вас обох сенс.

Романтична подорож

Чи готові ви здивувати своїх коханих в цей день? Це цілком можливо, якщо ви запропонуєте своїй другій половинці відправитися на день-два на один з курортів. Чудова можливість побути вдвох на насолодитися компанією одне одного у красивому місці.

Нагадаємо, гороскоп на День закоханих: кому зірки приготували незабутнє рандеву.

Також Знай.uа писав, астрологи назвали найбільш велелюбні знаки Зодіаку.