Творці "Аквамена" Джеймс Ван і Пітер Сафран вирішили зняти спін-офф фільму.


Про це повідомив "Укрінформ", посилаючись на статтю The Hollywood Reporter.

"Режисер Джеймс Ван і продюсер Пітер Сафран вже почали роботу над спін-оффом стрічки" Аквамен ", - йдеться в повідомленні.

The Trench - таку назву буде у нового фільму, сюжет якого зосередиться на смертоносних амфібія, які атакували головного героя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Написання сценарію покладуть на Ноа Гарднера і Ейдана Фіцджеральда.

Чи з'явиться в другому фільмі всіма улюблений Джейсон Момоа - поки не відомо.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що розважальний портал TC Candler склав щорічний рейтинг сотні найкрасивіших чоловіків планети. За результатами користувальницького голосування, найсексуальнішим чоловіком у світі визнаний голлівудського актора Джейсона Момоа. У трійці лідерів крім Момоа виявилися південнокорейський співак і телеведучий Кім Джонг Кук і актор Ідріс Ельба. Популярний рейтинг існує з 1990 року і оригінальний тим, що його фігурантами можуть виступати не тільки медійні особистості, але і будь-які інші кандидати.

Також "Знай.ua" писав про те, що рішенням асоціації американських кінокритиків найкращим фільмом 2018 року була названа стрічка "Вершник" режисера Хлой Чжао. Про це повідомляє Hollywood Reporter. Картина, яка була удостоєна однієї з премій на Каннському фестивалі, оповідає про долю молодого американця, який знаходиться в пошуках себе. У картині йдеться про молодого ковбоя Бреді, який змушений залишити родео після травми голови. Він повертається до минулого життя і намагається знайти в ній сенс.

Крім того, "Знай.ua" писав про те, що шанувальники DC дочекалися виходу нового фільму "Аквамен". Після виходу в прокат Супергеройське кіно зібрало безліч рецензій і коментарів, і всі вони неоднозначні. Одні глядачі розчаровані, інші ж навпаки повертаються з кінотеатрів в повному захваті. DC вирішила дати нове життя одному з найстаріших героїв всесвіту. Фільм 100% не можна назвати нудним, навіть незважаючи на його тривалість в 2 години. Під час перегляду не виникає бажання перевірити інстаграмм або збігати за попкорном.