Трагічною історією невдалої пластичної операції поділилася американка на ім'я Маріелла. За словами дівчини, їй зробили пластичну операцію по зміні форми носа без її дозволу. Про це повідомляє інформаційний портал E! Entertainment.

Коли Маріеллі було 19 років, вона поїхала до родичів у Перу, де можна зробити дешеву пластичну операцію. Дівчина сильно переживала з приводу зайвої ваги і хотіла провести ліпосакцію живота — процедуру з видалення жиру з тіла.

На наступний день після приїзду вона звернулася до одного з відомих докторів. Той погодився допомогти дівчині і пояснив, що процедура пройде швидко і безболісно, тому їй не варто боятися.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Вже на наступний день Маріела прийшла на операцію. І начебто все проходило гладко.

Проте, коли дівчина прийшла до тями, вона виявила пов'язку на носі. Маріела дуже злякалася і побігла до лікаря за поясненнями.

Як розповів горе-хірург, він заодно зробив їй ринопластику — змінив форму носа.

"Я зробив вам послугу", зазначив він.

Дівчина була пригнічена, так як була задоволена своєю формою носа.

Коли Маріанна змогла зняти пов'язку, вона помітила, що носові проходи були сильно пошкоджені, ніздрі зменшилися, а форма носа жахливо зіпсувалася.

Вона спробувала зв'язатися з лікарем, щоб пред'явити йому претензії, але безуспішно. За словами жінки, в результаті лікаря все ж таки заарештували, і він "помер у в'язниці".

Тільки у віці 41 року у пацієнтки з'явилася можливість відновити вихідну форму носа.

Після операції вона вирішила розповісти свою історію, щоб застерегти людей від звернення до некваліфікованих фахівців.

Нагадаємо, жага мами і доньки стати схожою на улюблену зірку перейшла всі межі розумного. Вони разом повністю копіюють свого кумира — жінки вже зробили собі операції по збільшенню грудей і губ. Поки всі перевтілення обійшлися на суму 56 тисяч фунтів стерлінгів (приблизно 2 300 000 гривень).

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катерина Галиченко – уродженка Ростова-на-Дону запевняє, що ніколи не зверталася до пластичних хірургів. Дівчина наполягає на тому, що зміни в зовнішності відбулися завдяки правильному харчуванню і спорту.

Також "Знай.uа" писав, десятки жителів міста Гоана в західній Бразилії подали до суду на хірурга Уеслі Муракамі. Його звинувачують у тому, що він спотворював їх обличчя, вводячи під шкіру якийсь препарат, який викликав сильний набряк обличчя. На їхню думку, пластичний хірург калічив їх, необоротно змінивши зовнішність.