Гороскоп на 12 лютого Овен

Радійте, тому що у вас починається світла смуга життя. Варто використовувати цей час, щоб отримати приємні враження, такі смуги тривають недовго.

Гороскоп на 12 лютого Телець

Ви будете сьогодні багато розмовляти і на досить інтелектуальні теми. Тому слід постаратися не плутати новини з плітками.

Гороскоп на 12 лютого Близнюки

Сьогодні у вас буде дуже багато енергії і варіантів для її використання. Однак свої сили розраховуйте так, щоб не зіпсувати здоров'я.

Гороскоп на 12 лютого Рак

Не можна дозволяти чужому нетерпінню захоплювати вас, це для вас буде катастрофою. А в підсумку не обійтися без необдуманих вчинків.

Гороскоп на 12 лютого Лев

Сьогодні ви можете укласти дуже корисну для вас угоду або виграти більше, ніж розраховували. Головне в цій справі бути максимально холоднокровними.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гороскоп на 12 лютого Діва

У ваших любовних відносинах можуть з'явитися проблеми, які вплинуть на ваші інші сторони життя. Вирішіть їх якомога раніше.

Гороскоп на 12 лютого Терези

Сьогодні вам доведеться скористатися допомогою тих, до кого ви й не думали звертатися, інакше можуть виникнути проблеми, які трапляються не щодня.

Гороскоп на 12 лютого Скорпіон

Сьогодні має сенс зайнятися справою, яку ви в серцях кинули на минулому тижні. Повинно вийти.

Гороскоп на 12 лютого Стрілець

Не дійте активно, щоб змінити існуючу ситуацію, вона і без вашої участі скоро зміниться, хоча в яку сторону точно не відомо.

Гороскоп на 12 лютого Козеріг

Сьогодні ви будете веселитися від душі, навіть якщо початок дня здасться неймовірно нудним. Для вас відкриті будь-які двері.

Гороскоп на 12 лютого Водолій

Обережніше вибирайте теми для розмов і не забувайте, що про деякі речі краще мовчати.

Гороскоп на 12 лютого Риби

Сьогоднішній день може початися з невпевненості у власних силах. Марно мучитеся - нехай навіть ви і не знаєте, що робити зараз, вам нині особливо легко будуть вдаватися витончені імпровізації.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua також повідомляв, що астрологи розповіли, в який день краще заглянути до парихмахеру в лютому.

Гороскоп на тиждень 11 лютого - 17 лютого 2019