Молода американська співачка Тейлор Свіфт нещодавно вирішила убезпечити себе і свої ноги.

Вона звернулася до "страховиків" з проханням застрахувати свої ноги в разі непередбаченого випадку під час виступів. Вона передбачала що їй назвуть суму не більш ніж в мільйон доларів, але співачка була ошелешена коли страхова компанія назвали їй суму в 40 мільйонів.

У разі якщо Тейлор отримає травму на своєму концерті : вона отримає 40 мільйонів « зелених » від компанії.

Чому ж ноги дівчини коштують так дорого?

Швидше за все, майже кожен чоловік, тим більше фанат відзначить про те, що співачка перебуває в дуже хорошій фізичній формі. Як розповідала сама Тейлор хоч вона і любить смачненьке, все ж притримується особистої дієти. Всередньому, в будні, вона з'їдає близько 1200-1500 ккал . Улюблена страва на сніданок це просто стакан свіжовичавленого апельсинового соку. Трохи пізніше можна приступити і до омлету з яєчного білка.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

На обід співачка віддає перевагу бутербродам з тонко нарізаними курячими грудками з гастроному, з салатом або перцем.

На вечерю готує макарони з сиром, лосось на грилі або курку з зеленим горошком або квасолею.

Також Тейлор не забуває про фізичне навантаження, мінімум 5-6 тренувань в тиждень і обов'язкове кардіо на вихідних.

Зазначимо, що культ страхування своїх частин тіла досить-таки популярний серед зірок.

Наприклад, Девід Бекхем і Кріштіану Роналду теж застрахували свої ноги, Дженніфер Лопес і Кім Кардашьян — сідниці, а Джулія Робертс — посмішку.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про шокируещем вирішенні співачки Тейлор Свіфт. Дівчина вирішила расспродать все своє майно. З чим пов'язано таке скороспешное рішення?

Також "Знай.ua" писав про те, як Тейлор оголилася на публіку у своєму концерт-турі. Фанати змогли оцінити підтягнуте тіло співачки. Але що про це думають інші ?

Раніше "Знай.ua" повідомляв про найбагатших співачок світу. Хто отримав світове визнання? Чи увійшла Тейлор до списку?