Тепер фанатам тільки що і залишається це дивитися на видатні форми Кім, тому що обличчя вразила далеко неприємна хвороба шкіри - псоріаз.

Американська модель Кім Кардашьян опублікувала в своїх Insta-сторіз фото бляшок псоріазу. Раніше дівчина так само мала загострення, але тепер приховувати це вона не має намірів.

Частина користувачів вважає, що Кім сама винна в періодичних спалахах своєї хвороби, але інші думають, що можуть претендувати на спорідненість з поп-дівою.

Кім Кардашьян багатьом відома завдяки зухвалими та відвертими фото. Останні світлини здивували публіку так як на них модель постає не в найкращому своєму вигляді.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Фото опублікувало видання Daily Mail,а сама Кардаш'ян пояснила цей факт у себе в Твіттері, на цей раз папули покрили все її обличчя. Відомо що в 2011 у моделі діагностували перший спалах цього недуга. Але її фанати все-таки ставляться до цього з розумінням.

Незважаючи на таку реакцію Кім у своїх сторіз докладно розповіла, як вона намагається побороти цю хворобу.

П'є гіркі трав'яні чаї.

"Я дійсно все це пробую. Чорничний детокс смузі".

Використовує ультрафіолет. "Мій новий кращий друг #псоріаз ".

Також публікує свої фото в процесі лікування не боячись реакції фоловерів. Коричневі плями — це трав'яна мазь на маленьких папулах, а ось на ногах псоріаз у Кім сильніше.

Багато хто були шоковані такими відвертими і жахливими фото. Але користувачі все ж таки підтримують модель, особливо ті хто знають про псоріазі не з чуток.

" Кім, дякую, що ти розповідаєш про свій псоріазі!! У мене він вже кілька років, то проходить, то знову з'являється. Мені якийсь час було за нього соромно, і це позначилося на моїй самооцінці. Спасибі за те, що ти його не ховаєш. Хочу побачити ще більше постів про нього у тебе. Люблю тебе! "

" Дуже подобається, як відкрито Кардаш'ян говорить про свою хворобу. Тільки якщо у вас є ця хвороба, ви знаєте, наскільки вона важка, так що спасибі, що робиш її нормальної!!! "

Нагадаємо раніше "Знай.иа" писав про розром, який влаштувала Кім в магазині. Куди дивиться її чоловік?

Також "Знай.ua" повідомляв про російську Кардаш'ян. Фотошоп чи реальність?

Раніше "Знай.ua" інформував про особисті факти з життя американської моделі.