Еротичний гороскоп на 13 лютого Овен

Якщо зустріч запланована у вас вдома, то у зірок для вас є маленька порада – не надягайте нижню білизну. І не забудьте натякнути про це партнерові.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Телець

Сьогодні вам потрібен відпочинок від еротики, тому що потрібен перепочинок у всіх справах. Не можна ж все життя харчуватися полуницею з вершками, іноді хочеться звичайного хліба.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Близнюки

Сьогодні вас найбільше збуджуватимусь еротичні ситуації, в яких ви граєте роль жертви. Може навіть варто одягти на себе оленячі ріжки.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Рак

Більш уважно стежте за всіма діями вашого партнера під час сексу. Швидше за все його жести і погляди приховують більше, ніж просто бажання отримати задоволення.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Лев

Саме сьогодні вам варто висловити партнеру все, що вам не подобалося у ваших інтимних відносинах. Це допоможе уникнути проблем у майбутньому.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 лютого Діва

Сьогодні вас швидше доведуть до позіхання і хропіння, ніж до піку задоволення. На бурю емоцій можете не розраховувати.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Терези

Вас все більше займає ідея про брудний секс, хоча б у вашому розумінні слова «брудний». Такі речі потрібно повідомляти пошепки на вушко.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Скорпіон

Вам сьогодні так і захочеться розповісти про ваші відносини іншим. Але будьте акуратніше – наврочать. Краще залиште свої губи і язик для інших важливих справ.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Стрілець

Сьогодні вам здасться, що вас всюди оточують фалічні символи. У світі дійсно багато довгастих предметів, а вашій уяві потрібно терміново знайти інше застосування.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Козеріг

Не поспішайте приймати рішення. Скоро все вирішиться саме. Головне знати кого ви хочете бачити в своєму житті чи може ви насправді не так моногамні, як вам здавалося.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Водолій

Сьогодні вам варто триматися подалі від Скорпіонів, зв'язок з ними у вас не вдасться, принаймні так говорять зірки. А ось слухати їх або вчитися на власних помилках – ваше рішення.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Риби

Риби сьогодні – відмінні партнери як в бізнесі, так і в сексі. Тому ті, хто інвестує в них свій капітал або час, напевно, не помиляться.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua також повідомляв, що астрологи розповіли, в який день краще заглянути до парихмахеру в лютому.

Гороскоп на тиждень 11 лютого - 17 лютого 2019