У четвер, 14 лютого, в Україні очікується переважно плюсова температура. Цей день подарує незначне потепління, також можливі опади.

По всій території України випаде невеликий сніг. У деяких регіонах можливий сніг з дощем.

Вночі температура повітря у центральних і східних областях опуститься до -4-10 градусів, на заході і півдні -2-4 градусів. Вдень очікується від -3 до +3 градусів.

14 лютого в Києві буде хмарно. У першій половині дня очікуються опади у вигляді дрібного снігу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За народними прикметами вважалося, що якщо в цей день випадає сніг, то це є попередженням про дощову весну. по цьому дню також судили про погоду до кінця зими.

На Заході України варто очікувати протягом дня опади у вигляді мокрого снігу.

Раніше повідомлялося, що за прогнозом фахівця, українцям не слід ховати теплі речі і діставати весняні, адже скоро місцями термометр покаже 25 градусів нижче нуля, але до кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига.

До кінця зими в Україні будуть спостерігатися температурні гойдалки, а на наступному тижні очікується сильне похолодання.

"До кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига. Після неї тиждень будуть невеликі морози (до 5 градусів). Потім очікуються два-три теплих дня, а в кінці лютого знову вдарять морози до 10-15 градусів", — розповів синоптик, зазначивши, що така низька температура має всі шанси протриматися майже до середини березня.

Нагадаємо, погода на березень: синоптик шокував новим прогнозом. Березень 2019 року не побалує українців теплом.

Як повідомляв Знай. ua, погода не тиждень: лютий підготував українцям грандіозний "сюрприз". У середу в Україні трохи похолодає.

Знай. ua писав, що лютий задумав підлу гру: 25 градусів морозу, не чекайте весни, і це тільки початок. До кінця зими в Україні будуть спостерігатися температурні гойдалки.